Ocean-Port Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Ocean Port Appartementen, Barceloneta, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Barceloneta, Barcelona

  • Completion Q4 2018

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Barceloneta, Barcelona

Deze onlangs gerenoveerde appartementen liggen in een gebouw uit 1840 en combineren een prachtige moderne architectuur met prachtige originele elementen. De appartementen liggen naast de Port Vell van Barcelona en bieden een benijdenswaardig uitzicht over de haven.

Het zorgvuldige renovatieproject heeft het gebouw in zijn oude glorie hersteld; Er zijn methoden en materialen gebruikt om de geschiedenis van het gebouw volledig te respecteren en prachtige historische kenmerken te behouden. Met prachtig gerestaureerde hoge plafonds en open, ruime ruimtes ontvangen de appartementen de hele dag een overvloed aan natuurlijk licht. De façade is bijzonder, omdat ze is beschermd door het Cultureel Erfgoedbureau van Barcelona.

De exclusieve accommodaties die worden aangeboden variëren van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, die elk uniek zijn en beschikken over een afwerking van de hoogste kwaliteit en een overdekt terras.

De locatie is perfect gelegen om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft, en ligt dicht bij Parc de la Ciutadella, OneOcean Port Vell en het strand van Barceloneta. De trendy wijk El Born ligt op korte loopafstand met zijn overvloed aan boetieks, restaurants en bars.

highlights

  • Uitzicht op Port Vell
  • Zorgvuldig gerenoveerd om de originele kenmerken te behouden
  • Prachtig gerestaureerde plafonds
  • Gevel beschermd door het Cultureel Erfgoedbureau van Barcelona
  • Afwerkingen en materialen van de hoogste kwaliteit
Ocean-Port

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst