Uitverkocht
Ocean-Port Nieuwe ontwikkeling
12 afbeeldingen beschikbaar
Ocean-Port Nieuwe ontwikkeling

Ocean Port Appartementen, Barceloneta, Barcelona

  • Completion Q4 2018

Ocean Port Appartementen, Barceloneta, Barcelona

Deze onlangs gerenoveerde appartementen liggen in een gebouw uit 1840 en combineren een prachtige moderne architectuur met prachtige originele elementen. De appartementen liggen naast de Port Vell van Barcelona en bieden een benijdenswaardig uitzicht over de haven.

Het zorgvuldige renovatieproject heeft het gebouw in zijn oude glorie hersteld; Er zijn methoden en materialen gebruikt om de geschiedenis van het gebouw volledig te respecteren en prachtige historische kenmerken te behouden. Met prachtig gerestaureerde hoge plafonds en open, ruime ruimtes ontvangen de appartementen de hele dag een overvloed aan natuurlijk licht. De façade is bijzonder, omdat ze is beschermd door het Cultureel Erfgoedbureau van Barcelona.

De exclusieve accommodaties die worden aangeboden variëren van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, die elk uniek zijn en beschikken over een afwerking van de hoogste kwaliteit en een overdekt terras.

De locatie is perfect gelegen om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft, en ligt dicht bij Parc de la Ciutadella, OneOcean Port Vell en het strand van Barceloneta. De trendy wijk El Born ligt op korte loopafstand met zijn overvloed aan boetieks, restaurants en bars.

highlights

  • Uitzicht op Port Vell
  • Zorgvuldig gerenoveerd om de originele kenmerken te behouden
  • Prachtig gerestaureerde plafonds
  • Gevel beschermd door het Cultureel Erfgoedbureau van Barcelona
  • Afwerkingen en materialen van de hoogste kwaliteit

Ligging

Deze ontwikkeling is perfect gelegen om het meeste uit de stad te halen. Het hotel ligt in de charmante oude binnenstad van Barcelona, ​​El Born, de gotische wijk en het strand van Barceloneta liggen allemaal op loopafstand, elk met een aparte sfeer en een uitgebreid cultureel en vrijetijdsaanbod. De exclusieve OneOcean Port vell is vlakbij, net als Parc de la Ciutadella. Het gebied is zeer goed verbonden met de rest van de stad, met de Barceloneta-metro en Estación de Francia vlakbij.

Ocean-Port Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst