P61
Prijs vanaf €1,200,000 Nieuwe ontwikkeling

P61 Appartementen, Moncloa / Argüelles, Madrid

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Moncloa / Argüelles, Madrid beschikt over prijzen vanaf €1,200,000, 1 Appartementen beschikbaar

  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 205m²
Afbeeldingen niet beschikbaar voor deze eigenschap

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Moncloa / Argüelles, Madrid beschikt over prijzen vanaf €1,200,000

Deze uitstekende ontwikkeling met 4 gerenoveerde appartementen van verschillende groottes bevindt zich in Moncloa-Argüelles, een traditionele woonwijk die zeer goed verbonden is met de rest van de stad. Moncloa-Argüelles heeft ook groene ruimtes en ligt dicht bij een aantal internationale topscholen.

P61 Development bestaat uit 4 uitzonderlijke huizen op de vierde verdieping van een gebouw met een lift. De appartementen variëren in grootte, met 2 grotere en 2 kleinere huizen, maar elk heeft 3 slaapkamers en 4 badkamers.

De appartementen onderscheiden zich door hun open ontwerp, dat ten volle profiteert van de beschikbare ruimte en vanwege het grote natuurlijke licht dankzij de grote ramen met dubbele beglazing. Elke woning heeft de beste kwaliteit afwerkingen en materialen, evenals de nieuwste technologie zoals een praktisch domoticasysteem en een handig centraal vacuümsysteem: elk detail is meegenomen in de zorgvuldige renovatie van deze fantastische huizen in de stad.

Hoogtepunten:

  • Gerenoveerd met hoogwaardige afwerkingen en materialen
  • Overvloedig natuurlijk licht
  • Huisautomatiseringssysteem
  • Centraal vacuümzuigsysteem
  • Fantastische locatie in een traditionele en woonwijk
  • Uitstekende verbindingen met de rest van Madrid
P61

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €1,200,000 Vloer 4 3 Slaapkamers 4 Badkamers 205m² -

Ligging

Deze appartementen bevinden zich in Moncloa-Argüelles, een rustige en residentiële wijk van Madrid met een traditioneel karakter, weerspiegeld in restaurants, bars en winkels.

Moncloa-Argüelles biedt alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen en ligt dicht bij gerenommeerde internationale scholen, waardoor het een ideale optie is voor gezinnen. Het biedt ook uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar de rest van de stad.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst