Uitverkocht
Paris-EnricGranados Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Paris EnricGranados Appartementen, Eixample Links, Barcelona

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Links, Barcelona

Lucas Fox presenteert de nieuwbouwproject Paris Enrique Granados. Dit gerenoveerde gebouw heeft zijn originele gevel behouden, maar met alle nieuwe faciliteiten. De renovatie, uitgevoerd door de architecten Jordi Pons Carrió en Didac Marsà Visay, biedt de beste afwerkingen, met huizen met uitstekende materialen en gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen voor het plezier van de bewoners. De ontwikkeling heeft ook een uitstekende locatie in de Eixample Left, naast de Carrer Enric Granados, in het hart van het winkelgebied van de stad.

Het vijf verdiepingen tellende gebouw is verdeeld in twee trappen, één met twee flats per verdieping en de andere met vier flats per verdieping. Daarnaast heeft het een begane grond met bedrijfsruimte en twee kelderverdiepingen waarin de parkeergarages zijn gehuisvest, met pre-installatie van een oplaadpunt voor elektrische auto's en bergingen ter beschikking van de bewoners. Ten slotte biedt het een gemeenschappelijk dakterras met een zwembad, een solarium en een ontspanningsruimte, zodat de bewoners kunnen ontspannen en genieten van het uitstekende uitzicht na een lange dag werken.

Wat de woningen betreft, worden appartementen met twee tot vier slaapkamers aangeboden, sommige met balkon en/of terras. De appartementen hebben een modern en functioneel ontwerp, met de beste kwaliteiten en afwerkingen, waardoor maximaal comfort voor hun eigenaren wordt gegarandeerd. Evenzo genieten ze van een uitstekende oriëntatie om de toegang van natuurlijk licht te maximaliseren.

Het appartement beschikt over de beste eigenschappen; Onder hen kunnen we de parketvloeren door het hele huis benadrukken, met uitzondering van de keuken en badkamer, die zijn voorzien van porseleinen gres vloeren, een klasse A energie-efficiëntiecertificaat, beveiligde deuren, ingebouwde kasten en led-verlichting. Voor meer comfort het hele jaar door, omvatten ze Technal aluminium timmerwerk met koudebrugbreuk, dubbele beglazing met een luchtkamer, airconditioning met warmtepomp via kanalen, verwarming en een dubbelstroomventilatiesysteem met warmteterugwinning. De badkamers en keukens hebben de beste uitrusting: de badkamers met Duravit-apparatuur en Grohe-kranen, terwijl de keukens Bulthaup-meubels en Neff-apparatuur hebben. Ten slotte profiteren ze van een domoticasysteem dat de verlichting, de jaloezieën, de airconditioning, de video-intercom en het alarm regelt.

Neem contact op voor meer informatie

Hoogtepunten
  • 2-4 slaapkamer appartementen
  • Uitstekende locatie
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Parkeer- en bergingen
  • Uitstekende afwerking
Paris-EnricGranados Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwe ontwikkeling heeft een uitstekende locatie in Barcelona's Eixample Left, midden in het winkelgebied. Het is gelegen in een voetgangersgebied op een steenworp afstand van Carrer Enric Granados, in de buurt van Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya en Rambla de Catalunya.

Het is een gebied dat allerlei dagelijkse diensten biedt, zoals restaurants, bars of supermarkten, evenals exclusieve vrijetijdsaanbiedingen, zoals kunstgalerijen. Bovendien kunt u genieten van het voordeel dat u dicht bij karakteristieke gebouwen zoals Casa Batlló of La Pedrera bent.

Ten slotte heeft het uitstekende verbindingen met alle delen van de stad, met openbaar vervoer zoals de metro of bus, maar ook met eigen vervoer.

Bekijk op kaart

Paris-EnricGranados Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 3 109m² 136m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 4 3 131m² 7m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 4 3 154m² 15m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 4 4 171m² 40m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 4 4 171m² 2m² -
Appartement - Verkocht Vloer 3 4 3 155m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 3 4 3 171m² 2m² -
Appartement - Verkocht Vloer 5 4 3 147m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 5 4 4 168m² - -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now