ParkGuell-Homes Prijs vanaf 620.000 € Nieuwe ontwikkeling

ParkGuell Homes Appartementen, Gracia, Barcelona

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 102m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Gracia, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 620,000 €

Gelegen in het verhoogde deel van de charmante wijk Gracia in Barcelona, vinden we deze nieuwe ontwikkeling van woningen in een gunstig gelegen hoekgebouw. Het gebouw heeft een elegante, moderne gevel met balkons en drie entrees; twee voor voetgangers in twee verschillende straten en een derde voor auto's die de parkeerplaats betreedt voor 12 auto's, 4 motorfietsen en 15 opslagruimten.

De ontwikkeling bestaat uit 5 duplexen op de begane grond, 8 appartementen en 2 penthouses. Alle woningen hebben een buitengevel aan de straat of blokpatio en de meeste hebben een eigen balkon of patiotuin in het geval van de benedenwoningen. De penthouses hebben terrassen van 118 en 124 m2 aan de voet van de woonkamer. Verder kunnen alle bewoners genieten van het gemeenschappelijke dakterras, dat tevens een spectaculair uitzicht over de stad biedt.
Als we deze huizen binnenstappen, ontdekken we dat de kamers op alle verdiepingen naar buiten zijn gericht en speciaal zijn ontworpen om natuurlijk licht en goede ventilatie in de woonkamer en slaapkamers te bieden.

De woningen beschikken over een A-klasse energiecertificaat, waarbij alle eco-efficiënte voorzieningen worden geleverd door een geïntegreerd aerothermisch systeem voor airconditioning, verwarming en warm water. Ramen met dubbele beglazing zorgen voor thermo-akoestische isolatie en er is alles aan gedaan om de keukens zowel esthetisch als functioneel te maken, uitgerust met op maat gemaakte kasten, oven, kookplaat en afzuigkap.

Elders in de huizen hebben afwerkingen van topkwaliteit ook prioriteit gekregen, zoals te zien is aan de parket- en porseleinen vloeren, ingebouwde kleerkasten met voering, planken, bar en lades en overal led-verlichting.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over deze gloednieuwe, energiezuinige woningen in Gracia, neem dan contact op met ons verkoopteam, zij helpen u graag verder.

Documentatie

ParkGuell-Homes Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Baixada de la Gloria is een straat in Gracia, een ideale wijk om in te wonen met een grote verscheidenheid aan onafhankelijke winkels, restaurants en culturele locaties, evenals aantrekkelijke lommerrijke straten en pleinen om te genieten van een unieke sfeer. Omdat het zich op het hoogste punt van de wijk bevindt, vinden we hier het beroemde Park Güell van Gaudí.

Vanaf hier heeft u binnen enkele minuten eenvoudig toegang tot alle noodzakelijke diensten voor het dagelijks leven:

  • Metrostations Lesseps en Vallcarca (10 minuten lopen).
  • Dicht bij het Quirón Salud-ziekenhuis, Valle d'Ebron en Hospital de Sant Pau (10 minuten).
  • Park Güell (5 minuten lopen).
  • Universiteit van Vall d'Hebrón (10 minuten met de auto).

Bekijk op kaart

ParkGuell-Homes Prijs vanaf 620.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 620.000 € Available Vloer 1 3 2 126m² 21m² Floor plan
Penthouse 960.000 € Available Vloer 4 2 3 102m² 124m² Floor plan
Penthouse - Verkocht Vloer 4 3 3 130m² 120m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now