PauClaris-Arago Prijs vanaf 858.000 € Nieuwe ontwikkeling

PauClaris Arago Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Units available 6
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 85m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 858,000 € en huur rendement van 3%

Pau Claris Arago presenteert 10 uitzonderlijke nieuwe appartementen in het hart van Barcelona. In een monumentaal pand met historische kenmerken en gevels, vat deze ontwikkeling de geschiedenis van Barcelona samen terwijl het moderne leven wordt bevorderd. Het is een centrale maar rustige omgeving, met uitzicht op Carrer de Pau Claris en het met bomen omzoomde voetgangerspad Pasaje Mendez Vigo. Bovendien, met de exclusieve Passeig de Gràcia op slechts een steenworp afstand, is dit echt een bevoorrechte postcode.

Er zijn drie verschillende soorten onroerend goed beschikbaar. Twee duplexappartementen op de begane grond en op de tussenverdieping bieden 3 slaapkamers en woonruimtes met hoge plafonds en Catalaanse balken. Elke duplex beschikt over een eigen patiotuin, een oase in het hart van de stad en een zeldzame vondst op zo'n centrale locatie. Zes appartementen met 2 en 3 slaapkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen en bieden veel privacy met uitzicht over Pau Claris of Mendez Vigo. Eindelijk maken 2 indrukwekkende duplex penthouses het aanbod compleet. Elk penthouse heeft 2 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen plus het prachtige dakterras met een uitzonderlijk uitzicht op de stad.

Het gebouw zelf is het bewonderen waard, de grote foyer is voorzien van modernistische tegelvloeren en fresco's, een lift leidt naar elke verdieping.

Afwerkingen en materialen zijn van de hoogste standaard, inclusief Bulthaup en Neff keukens, Roca, Duravit en Hansgrohe badkamers. Alle woningen zijn klaar voor internet en uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties voor totale gemoedsrust.

highlights

  • Uitstekende locatie in Eixample Right in Barcelona
  • Een blok van Passeig de Gràcia en dicht bij vele karakteristieke gebouwen
  • 3 verschillende soorten onroerend goed om uit te kiezen
  • Hoogwaardige afwerkingen, apparaten en materialen
  • Mooie modernistische kenmerken gecombineerd met een modern interieur

Documentatie

PauClaris-Arago Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De locatie van deze nieuwbouwproject is moeilijk te verslaan.
Gelegen tussen Eixample Links en Eixample Rechts, kunnen bewoners genieten van gemakkelijke toegang tot de luxe winkels van Passeig de Gracia op slechts 1 stratenblok afstand en bovendien de vele eetgelegenheden die het Gouden Plein te bieden heeft.
Halverwege tussen Avenida Diagonal en de Gran Via, transport opties zijn sterk aanwezig om bewoners te verbinden met alle delen van de stad.
Een handvol werken van Antonio Gaudi vindt u om de hoek bij Casa Batlló en Casa Mila, en de Mercat de la Concepció ligt op slechts een paar minuten lopen en biedt de meest verse boodschappen en bloemen in de omgeving.

Bekijk op kaart

PauClaris-Arago Prijs vanaf 858.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 2.158.000 € Available Vloer 0 3 3 196m² 62m² Floor plan
Appartement 2.188.000 € Available Vloer 0 3 3 191m² 62m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 2 85m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 158m² 12m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 85m² 4m² -
Appartement 1.428.000 € Available Vloer 2 3 0 158m² 12m² Floor plan
Appartement 858.000 € Available Vloer 3 2 2 85m² 4m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 0 158m² 12m² -
Penthouse - Verkocht Vloer 4 2 3 150m² 68m² -
Penthouse 2.188.000 € Available Vloer 4 2 3 145m² 68m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now