Laatste eenheden
PauClaris-Diputacio Prijs vanaf 1.300.000 € Gerenoveerd project

PauClaris Diputacio Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Completion Q1 2024
  • Units available 2
  • Slaapkamers 4 & 5
  • Sizes from 215m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,300,000 €

Lucas Fox presenteert Pau Claris Diputació, een exclusieve ontwikkeling van gerenoveerde woningen in een gerehabiliteerd klassiek gebouw gelegen in het hart van Eixample Derecho in Barcelona, een van de meest prestigieuze en gewilde gebieden in de stad.

De woningen variëren van appartementen met 2 slaapkamers met ruime balkons en vrij uitzicht op de charmante Permanyer-passage tot units met 3 slaapkamers op het zuiden en uitzicht op de traditionele binnenplaats van Eixample via prachtige galerijen. Er zijn ook units met 4 slaapkamers met dubbele oriëntatie en een terras, gevuld met originele elementen die een onderscheidend tintje aan elke ruimte geven.

Elke woning in dit prachtige pand valt op door zijn eigentijdse en verfijnde ontwerp, waardoor een harmonieuze samensmelting wordt bereikt tussen moderne esthetiek en de klassieke essentie van Eixample. Vermeldenswaard zijn de hoogwaardige renovaties, zoals de volledig uitgeruste keuken met Silestone-werkbladen en ingebouwde kasten in de slaapkamers, die een verfijnde en comfortabele levensstandaard voor de bewoners in elke hoek van hun huis garanderen.

De ontwikkeling biedt een breed scala aan diensten voor het dagelijks leven, uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en een selectie aan vrijetijdsactiviteiten voor het plezier van de bewoners.

Momenteel heeft de accommodatie de gemeenschappelijke ruimtes en diensten volledig gerenoveerd, waaronder een gerestaureerd gebouw, twee liften en een conciërgeservice. Alle woningen worden volledig gerenoveerd opgeleverd.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Let op: De afbeeldingen zijn indicatieve infographics van het lopende renovatieproject en geven mogelijk niet het eindresultaat weer.

Hoogtepunten:

  • Volledig gerenoveerde appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers
  • Klassiek Eixample-gebouw uit 1900
  • Volledig gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes
PauClaris-Diputacio Gerenoveerd project

Ligging

Pau Claris - Diputació is gelegen in Eixample Right, een uitstekende locatie in een van de meest gewilde delen van de stad Barcelona, zeer dicht bij Passeig de Gràcia, een van de belangrijkste straten in de stad met enkele van de meest opvallende werken van het Catalaanse modernisme zoals Casa Batlló of La Pedrera. Het gebied biedt ook een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten, zoals beroemde theaters, trendy recreatieclubs en parken om te sporten.

Het gebied profiteert van een grote selectie van diensten die nodig zijn voor het dagelijks leven, zoals apotheken, scholen of medische centra, en uitstekende restaurants en bars.

Ten slotte heeft het een snelle en gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer met de rest van de stad, met verschillende opties zoals metro, bus of trein.

Bekijk op kaart

PauClaris-Diputacio Prijs vanaf 1.300.000 € Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 4 3 201m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 1 5 4 313m² 59m² -
Appartement 1.300.000 € Available Vloer 2 4 3 215m² 6m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 4 3 215m² 3m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 2 2 97m² 2m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 3 2 119m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 4 3 2 120m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 5 2 2 93m² 2m² -
Appartement - Gereserveerd Vloer 5 3 2 119m² - Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now