PDG30 Prijs vanaf 1.850.000 € Nieuwe ontwikkeling

PDG30 Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Units available 6
  • Slaapkamers 2 & 4
  • Sizes from 124m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,850,000 €

Paseo de Gracia 30 is een van de meest exclusieve nieuwe ontwikkelingen in Cuadrado de Oro in Barcelona, met een onverslaanbare locatie aan een van de meest karakteristieke en luxueuze lanen van de stad.

Paseo de Gracia, gelegen in het hart van Barcelona, is de meest elegante en statige laan van Barcelona. Wonen op deze promenade is een voorrecht en stelt u in staat om te genieten van alle soorten comfort en luxe etablissementen om u heen, zonder de noodzakelijke diensten voor het dagelijks leven of een goede verbinding met het openbaar vervoer op te geven. Bovendien, en afgezien van de exclusieve boetieks en restaurants, is Paseo de Gracia een spektakel om te aanschouwen, dankzij de voortreffelijke architectuur van de modernistische gebouwen, waaronder Casa Milá, Casa Batlló of Casa Lleó Morera, die samen met andere gebouwen in de klassieke, moderne en neoklassieke stijlen. Wat een genot voor de zintuigen.

Paseo de Gracia 30 is een uitgebreid renovatieproject van een traditioneel neoklassiek gebouw in de buurt. De revalidatie is uitgevoerd volgens de hoogste normen en met aandacht voor detail die u nergens anders vindt. Het doel was om een exclusieve oase van rust te creëren, een andere ruimte met een contrast tussen de statige elegantie van vroeger en de functionaliteit van nu. Het ontwerp is state of the art en biedt alle comfort die je maar kunt bedenken.

De boerderij heeft in totaal 21 woningen verdeeld over 5 woonlagen plus een zolderverdieping. Ze bieden 1, 2 of 4 slaapkamers en variëren van 67-218 m². Opgemerkt moet worden dat de units een fantastisch uitzicht hebben en dat sommige profiteren van toegang tot een balkon: in het geval van de woningen op de eerste verdieping hebben er 2 toegang tot een balkon en de andere 2 hebben toegang tot een terras (een van 20 m² en de andere van 30 m²). Op de zolderverdieping bevindt zich een indrukwekkend penthouse met 1 slaapkamer en toegang tot een ongelooflijk terras, een woning die zal voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.

Elk van de woningen is uniek, met een eigen persoonlijkheid, verschillende oppervlakten en een andere indeling, maar ze hebben allemaal dezelfde diensten en dezelfde hoogwaardige materialen. Met de verschillende soorten appartementen in deze promotie kunt u uw ideale huis vinden, of het nu gaat om een gezin, een stel of een professional.

De ontwikkeling biedt, op het dak, een exclusieve elegante ruimte vol planten, met een prachtige houten decoratie die zorgt voor een ontspannend gevoel en weg van de stedelijke drukte, met uitzicht op de Paseo de Gracia en emblematische locaties zoals Casa Batlló. Maar zonder twijfel is de kers op de taart van deze ruimte het zwembad, ideaal om af te koelen in de warmste maanden.

De bewoners van deze gemeenschap, met slechts 4 woningen per verdieping, zullen een rustige en zeer besloten gemeenschap vormen op een van de meest exclusieve locaties in Europa, genietend van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, met een conciërge en 24-uurs beveiliging.

Documentatie

PDG30 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Paseo de Gracia is een van de meest gevraagde gebieden van de meest exclusieve klanten. Geniet van een centrale en exclusieve locatie in het centrum van Barcelona, dicht bij andere bezienswaardigheden zoals Plaza Catalunya of Rambla Catalunya. Het is een aangename wandeling van het strand en de beroemde zaken- en technologiewijk 22@.

Deze laan herbergt niet alleen enkele van de meest exclusieve winkels in de stad, maar ook enkele van de meest karakteristieke gebouwen in Barcelona, zoals Casa Batlló of Casa Milá. Het bezoeken ervan is een lust voor het oog, en erin verblijven, een voorrecht.

Het biedt een comfortabele en luxueuze levensstijl, want het staat vol met winkels van de meest exclusieve merken, prestigieuze restaurants met Michelin-sterren en kunstgalerijen en culturele centra.

Bekijk op kaart

PDG30 Prijs vanaf 1.850.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 2 143m² 25m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 124m² 20m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 3 147m² 6m² -
Appartement 2.650.000 € Available Vloer 2 4 4 218m² 2m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 1 1 67m² 3m² -
Appartement 1.850.000 € Available Vloer 3 2 2 124m² 3m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 2 3 147m² 6m² -
Appartement 2.750.000 € Available Vloer 3 4 4 218m² 3m² Floor plan
Appartement 1.950.000 € Available Vloer 4 2 2 124m² 1m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 4 3 4 218m² 3m² -
Appartement 2.050.000 € Available Vloer 5 2 2 124m² - Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 5 2 3 147m² - -
Appartement 3.000.000 € Available Vloer 5 4 4 218m² - Floor plan
Penthouse - Verkocht Vloer 6 2 2 106m² 92m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now