Pelai-Residences Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Pelai Residences Gebouwen, Eixample Links, Barcelona

  • Completion Q4 2024
  • Units available 5
  • Slaapkamers 1 & 2
  • Sizes from 49m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Eixample Links, Barcelona

Deze nieuwe ontwikkeling heeft een bevoorrechte locatie tussen Plaça Universitat en Plaça Catalunya, aan een van de populairste winkelstraten van de stad en met een breed scala aan eet- en recreatiemogelijkheden voor de deur.

Het gebouw heeft een elegante gevel die goed aansluit bij de omliggende statige gebouwen van de Eixample, maar biedt, in tegenstelling tot de andere, een dakterras met een gemeenschappelijk zwembad en uitzicht over Ciutat Vella en Montjuic. Een echte luxe in het centrum van de stad. Het gebouw is uitgerust met de nieuwste technologie en een eigentijds interieurontwerp, met hoogwaardige materialen en afwerkingen die overal terug te vinden zijn.

Het project bestaat uit 13 gloednieuwe, naar buiten gerichte appartementen van tussen de 50 en 80 m², verdeeld over drie verdiepingen met drie appartementen en twee verdiepingen met twee appartementen.

Deze charmante nieuwe woningen genieten van veel natuurlijk licht en ruime, vrij stromende woonruimtes. Door het hele huis ligt gelamineerd parket en de keukens zijn afgewerkt in eikenkleurige melamine met hoogwaardige Silestone-werkbladen en de nieuwste elektrische apparaten van Bosch.

Bijkomende kenmerken zijn onder meer airconditioning, elektrische aerothermische verwarming, aluminium timmerwerk om de beste thermische en akoestische kwaliteit te garanderen en ingebouwde kasten, om er maar een paar te noemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

Pelai-Residences Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het gebouw geniet een bevoorrechte locatie in het hart van Barcelona, naast veel van de belangrijkste toeristische attracties, zoals de Passeig de Gràcia, La Pedrera, Casa Batlló, de Barri Gòtic en Las Ramblas.

Het is perfect gepositioneerd om te genieten van het brede aanbod aan restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden, maar ook om te profiteren van goede openbaar vervoersdiensten, met metro's en bussen die snel en rechtstreeks verbinden met de rest van de stad, het AVE-hogesnelheidstreinstation en De luchthaven van Barcelona.

Bekijk op kaart

Pelai-Residences Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 2 2 2 74m² Floor plan
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 3 1 1 49m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 1 1 49m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 1 1 48m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 1 1 49m² -
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 4 1 1 49m² Floor plan
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 5 2 2 68m² Floor plan
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 5 2 2 78m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now