Uitverkocht
Pine-Cliffs-Townhouses Nieuwe ontwikkeling

Pine Cliffs Townhouses Huizen / Villa's, Algarve, Portugal

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Algarve, Portugal

Pine Cliffs Townhouses zijn exclusieve huizen met 2 en 3 slaapkamers met 2 architecturale types, beide profiteren van terrassen en een barbecue waar u kunt genieten van het buitenleven en het fantastische lokale klimaat. Deze elegante herenhuizen hebben een oppervlakte van 147 - 188 m² en zijn verdeeld over 2 verdiepingen met hoogwaardige afwerking en airconditioning.

Het resort biedt een gemeenschappelijk zwembad, conciërgeservice en 24-uursbeveiliging en roomservice. Bovendien genieten eigenaars van een Pine Cliffs Townhouse speciale kortingen in de restaurants, bars, golfbaan, Serenity Spa, het kinderdorp Porto Pirata, winkels, een tennisclub enz.

highlights

  • Woningen met 2 en 3 slaapkamers
  • 2 architecturale variaties om uit te kiezen
  • Exclusieve omgeving in de Algarve
  • Uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen
  • Kortingen in het resort

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in de Algarve, op 30 minuten rijden van de luchthaven van Faro. De Algarve is een prachtige strook kustlijn en een wereldberoemde vakantiebestemming dankzij de prachtige ligging tussen de Atlantische Oceaan en de bergen. Het gebied biedt allerlei watersporten, wandelmogelijkheden en een scala aan mooie kustdorpen om te verkennen.

Pine-Cliffs-Townhouses Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now