Piquer-Apartments Laatste eenheden
Prijs vanaf €385,000 Nieuwe ontwikkeling

Piquer Apartments Appartementen, Poble Sec, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Poble Sec beschikt over prijzen vanaf €385,000 en huur rendement van 5%, 2 Appartementen beschikbaar

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 74m²
  • Rental yield up to 5.30%

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Poble Sec, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €385,000 en huur rendement van 5%

Deze uitstekende nieuwbouwproject in Poble Sec presenteert een selectie van prachtige huizen in een volledig gerenoveerd historisch gebouw met een lift en een overvloed aan natuurlijk licht.

De appartementen, met een oppervlakte van 74 tot 84 m² en met 2-3 slaapkamers en 2 badkamers, zijn zorgvuldig ontworpen om originele kenmerken te combineren met moderne afwerkingen. Periode functies omvatten hoge plafonds met Catalaanse volt en zichtbare stenen, terwijl moderne afwerkingen zoals houten vloeren, marmeren tegels en glazen douchebakken in de badkamers, Bosch keukenapparatuur en Grohe kranen zijn opgenomen met verbluffende resultaten.

Poble Sec is een nieuw trendy deel van de stad en er is veel vraag naar, dankzij de nabijheid van zowel het historische centrum als de zee, het perfecte gebied om te genieten van alles wat Barcelona te bieden heeft. Bovendien, met Montjuic op slechts een steenworp afstand, kunnen bewoners genieten van deze fantastische groene ruimte op hun drempels.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze nieuwe hoogwaardige appartementen in Poble Sec. Ideaal als investering of als hoofdverblijf.

highlights

  • Mooie huizen met 2-3 slaapkamers
  • Stijlkenmerken gecombineerd met moderne afwerkingen van de beste kwaliteit
  • Volledig gerenoveerd gebouw
  • Fantastische locatie in Poble Sec
Piquer-Apartments

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €385,000 Vloer 0 2 Slaapkamers 2 Badkamers 85m² 5.30%
Appartement Gereserveerd Vloer 4 2 Slaapkamers 2 Badkamers 75m² 5.07%
Appartement Gereserveerd Vloer 5 2 Slaapkamers 2 Badkamers 74m² 5.24%

Laatste eenheden

Ligging

Deze ontwikkeling bevindt zich in de wijk Poble Sec in Barcelona, een deel van de stad met een breed scala aan diensten en winkels, zoals bars, restaurants en theaters. Het is zeer goed gelegen, dicht bij het stadscentrum, Montjuic en de zee, en het is ook zeer goed verbonden met de rest van Barcelona.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst