Uitverkocht
Plato-Apartments Nieuwe ontwikkeling
34 afbeeldingen beschikbaar
Plato-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Plato Apartments Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Plato Apartments Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

In een gebouw uit 1930, ontworpen door Enric Sagnier, een van de meest gerenommeerde architecten van Catalonië, is Plato Apartments een uniek project in Sant Gervasi Galvany. Deze wijk, populair bij gezinnen die op zoek zijn naar een rustig maar goed verbonden deel van de stad, heeft een gastvrije sfeer met een lokale markt en een breed scala aan restaurants, bars en winkels. Bovendien biedt de verhoogde ligging een prachtig uitzicht over de stad Barcelona.

Plato Apartments biedt prachtige huizen variërend van 90m² tot 198m² en van 2-4 slaapkamers. Er is aandacht besteed aan elk detail; Het originele ontwerp van Sagnier is zorgvuldig vermengd met moderne afwerkingen om elegante en functionele huizen te creëren. De appartementen zijn volledig uitgerust en beschikken over massief houten vloeren. Sommige appartementen hebben een eigen terras en er is ook een dakterras.

Met een gemeenschappelijke tuin en zwembad kunnen bewoners genieten van de benijdenswaardige buitenruimte. Er is ook een fitnessruimte en een amusementsruimte en een beveiligde privéopslag.

Een heel speciale nieuwbouwproject in de Zona Alta in Barcelona.

highlights

  • Gebouw ontworpen door Enric Sagnier in 1931
  • Gemeenschappelijke tuin en zwembad
  • Aerothermische eco-airconditioningsystemen
  • Rustige omgeving in Sant Gervasi-Galvany in Barcelona
  • 10 minuten van het centrum van de stad

Ligging

New Development gevestigd in Sant Gervasi-Galvany, een exclusief gebied in de 'Zona Alta' in Barcelona. Er heerst een sterke gemeenschapssfeer in deze wijk met zijn lokale markt, restaurantjes en een breed scala aan winkels. Een populaire keuze onder gezinnen, het gebied is vredig maar toch zeer goed verbonden met de rest van de stad, die in slechts 10 minuten te bereiken is.

Bekijk op kaart

Plato-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst