Plaza-Abama Komt binnenkort
Nieuwe ontwikkeling

Plaza Abama Appartementen, Tenerife, Canary Island

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Tenerife, Canary Island, 8 Appartementen beschikbaar

  • Units available 8
  • Slaapkamers 1
  • Sizes from 87m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Tenerife, Canary Island

Plaza Abama maakt deel uit van een uitzonderlijke ontwikkeling op het prachtige eiland Tenerife. Net buiten de kust van Noord-Afrika staan ​​de Canarische eilanden bekend om hun uitstekende klimaat het hele jaar door en de prachtige natuurlijke schoonheid.

Het uitzonderlijke wooncomplex biedt 13 restaurants en in totaal 3 Michelin-sterren, opmerkelijk gezien het feit dat er slechts 6 op het hele eiland zijn. Er is een uitstekend vrijetijdsaanbod met een scala aan winkels en een spa voor de bewoners. Bovendien kunnen degenen die van een partijtje golf houden betalen voor het gebruik van de uitstekende on-site golfbaan en faciliteiten.

Plaza Abama biedt 7 appartementen met 1 slaapkamer, ontworpen door Virgilio Gutierrez Herreros en Eustaquio Martínez García. Bewoners hebben toegang tot de exclusieve privéclub met een fitnessruimte, een restaurant en een zwembad. Dit unieke wooncomplex valt op door zijn prachtige natuurlijke omgeving, perfect voor degenen die een deel van het jaar in een rustige omgeving willen doorbrengen.

Eigenaars kunnen gedurende 6 maanden van het jaar in hun eigendom verblijven, gedurende de rest van het jaar zal het onroerend goed aan toeristen worden verhuurd; dit proces zal volledig worden beheerd door het bedrijf 'My Way'. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma dat de mogelijkheid biedt om hun appartement in te ruilen voor een woning in een ander resort.

Plaza Abama biedt een unieke kans om een ​​appartement te verwerven in een wooncomplex met onovertroffen diensten en faciliteiten op een locatie met een adembenemende natuurlijke schoonheid.

Plaza-Abama

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst