Uitverkocht
Plaza-America Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Plaza America Appartementen, El Pla del Remei, Valencia

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in El Pla del Remei, Valencia

Deze fantastische nieuwbouwproject is strategisch gelegen in het hart van Valencia, tussen de Alameda en de Pla del Remei, in een van de meest gewilde gebieden van de stad, naast de grote hoofdwegen van de stad, het commerciële gebied en de Turia-riviertuinen.

De ontwikkeling biedt een selectie van appartementen met 3 en 5 slaapkamers met een interieur van Vicente Navarro en een fantastisch uitzicht op de stad, de Puente de las Flores en de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Zowel de appartementen zelf als de gemeenschappelijke ruimtes beschikken over afwerkingen en materialen van de hoogste kwaliteit, een geweldig hotel waardig.

Deze gloednieuwe appartementen hebben een bebouwde oppervlakte van 135 tot 275 m², met uitzondering van het penthouse met een oppervlakte van 297 m² plus een privéterras van 100 m² met een zwembad en een barbecue. Er is veel aandacht besteed aan de details van het gebouw, met als resultaat een verzameling huizen met open ruimtes zonder kolommen en met hoge plafonds.

Elke woning profiteert van vloerverwarming, airconditioning per zones, Carrara-marmer, Finse eiken parketvloer, SieMatic-keukens en domotica-systemen. Bovendien zijn ze erg stil vanwege de dikte van de muren, geluidsisolatie en de viervoudige beglazing.

De promotie heeft een onafhankelijk alarmsysteem evenals 24-uurs beveiliging, bewakingscamera's en paniekknoppen in de gemeenschappelijke ruimtes. Garageplaatsen zijn beschikbaar in de kelder.

highlights

  • Nieuwbouwproject afgerond, gloednieuwe woningen
  • Ongeëvenaarde locatie naast de grote hoofdwegen van de stad, het commerciële gebied en de Turia River-tuinen
  • Materialen van topkwaliteit en interieurontwerp
  • 24-uurs beveiligingsservice
  • Ruime appartementen met 3-5 slaapkamers en 135-275 m²
  • Fantastisch uitzicht op de stad
Plaza-America Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Pla del Remei is de bourgeoisiebuurt van Valencia bij uitstek waar aan het begin van de 20e eeuw veel modernistische gebouwen werden gebouwd. Het is niet eenvoudig om zo'n begeerd gebied te zijn om hier een nieuwbouwproject te vinden.

Het is een zeer gewilde wijk in Valencia om verschillende redenen. Allereerst is het de meest prestigieuze woonwijk in de buurt van het administratieve en financiële centrum van de stad, ideaal om in te wonen en naar het werk te lopen. Ten tweede is het in de buurt van de tuinen van de oude Turia-rivierbedding, een onovertroffen gebied voor sport en recreatie. En ten derde biedt het de meest exclusieve winkels in de stad en emblematische gebouwen zoals de Mercado de Colón.

Bekijk op kaart

Plaza-America Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 135m² 64m²
Appartement - Verkocht Vloer 1 5 6 266m² 25m²
Appartement - Verkocht Vloer 2 5 6 276m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now