PORTINATX-BEACH Prijs vanaf 390.468 € Nieuwe ontwikkeling
26 afbeeldingen beschikbaar
PORTINATX-BEACH Prijs vanaf 390.468 € Nieuwe ontwikkeling

PORTINATX BEACH Appartementen, San Juan, Ibiza

  • Units available 4
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 92m²
  • Bouwvergunning Verleend

PORTINATX BEACH Appartementen, San Juan, Ibiza

Portinatx Beach is een nieuwbouwproject in het noorden van Ibiza, in San Joan de Labritja. De ontwikkeling is gelegen op een rustige, natuurlijke plek, maar dicht bij allerlei voorzieningen en verbindingen met andere delen van het eiland. Concreet is het gelegen tussen twee rustige zandstranden met kristalhelder water en wit zand, waar u kunt genieten van prachtige zonsondergangen.

De ontwikkeling biedt appartementen met 2-3 slaapkamers, duplexen, penthouses en woningen op de begane grond met een tuin, allemaal met bergingen, parkeerplaatsen en terrassen. Evenzo biedt de gemeenschap uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, zoals het aangelegde terrein of het zwembad.

De appartementen profiteren van een modern en innovatief ontwerp met de beste kwaliteit afwerking, zonder in te boeten aan elegantie, harmonie en functionaliteit. Allemaal genieten ze van grote open ruimtes waar gedurende de dag maximaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijk licht. Voor het ontwerp is gekozen voor een modern concept met lichte tinten.

Onder de specificaties kunnen we het aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing van het type Climalit met thermische onderbreking benadrukken, de porseleinen vloeren, het centrale airconditioningsysteem via warmtepompkanalen en het video-intercombewakingssysteem. Bovendien zijn de badkamers Ze komen met de beste apparatuur zoals de toiletten van het merk Roca en de keukens zijn volledig uitgerust met apparaten van merken zoals Balay of Bosch.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze exclusieve nieuwbouw.

Hoogtepunten

  • 2-3 slaapkamer appartementen
  • Terrassen
  • gemeenschappelijke ruimtes
  • Parkeren en opslag
  • Bevoorrechte locatie
  • Uitstekende kwaliteit afwerking

Ligging

De nieuwbouwproject Portinatx Beach ligt in San Joan de Labritja in het noorden van het eiland Ibiza, op een steenworp afstand van de zee. Het ligt in een prachtig natuurlijk landschap tussen de zandstranden Gros en Petit, beroemd om hun kristalheldere water en witte zandstranden. Hier kunt u diverse watersporten en activiteiten beoefenen, zoals snorkelen of een boottocht maken.

Hoewel het gebied erg rustig en zonder toeristen is, wordt het omringd door allerlei diensten die nodig zijn voor uw dagelijks leven en profiteert het van goede verbindingen met andere delen van het eiland.

Bekijk op kaart

PORTINATX-BEACH Prijs vanaf 390.468 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement - Gereserveerd n/a 2 2 92m² 35m²
Appartement 390.468 € Available n/a 2 2 92m² 35m²
Appartement 430.014 € Available n/a 2 2 92m² 68m²
Appartement 430.014 € Available n/a 2 2 92m² 68m²
Appartement 469.482 € Available n/a 2 2 100m² 75m²
Appartement - Verkocht n/a 3 3 146m² 91m²

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst