POZ18639 Nieuwe ontwikkeling
3 afbeeldingen beschikbaar
POZ18639 Nieuwe ontwikkeling

POZ18639 Huizen / Villa's, Pozuelo, Madrid

  • Completion Q3 2019
  • Units available 1
  • Slaapkamers 5
  • Rental yield up to 5.00%
  • Bouwvergunning Verleend

POZ18639 Huizen / Villa's, Pozuelo, Madrid

Deze nieuwbouwproject, op een toplocatie in Pozuelo, biedt drie villa's met de beste functies, Porcelanosa-afwerking en een exclusief en duurzaam ontwerp.

De villa's zijn ongeveer 445 m² groot en zijn verdeeld over 2 verdiepingen plus een kelder. De begane grond is 165 m² groot en biedt een mooie woonkamer van 80 m² met een Engelse patio die een speciale charme toevoegt. Naast de woonkamer bevindt zich de keuken, in een onafhankelijke ruimte. Beide kamers hebben glazen wanden die de ruimte vullen met daglicht en die uitkomen op de grote tuin. De begane grond wordt compleet gemaakt door een slaapkamer met een eigen badkamer.

De bovenste verdieping, van 120 m², biedt nog drie slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer. Daarnaast heeft de grote slaapkamer van 35 m² toegang tot een privéterras. Er is nog een ruimte die moet worden gebruikt volgens de behoeften en voorkeuren van de koper.

Ten slotte is de kelder een oppervlakte van 125 m² waarvan 70 m² afgewerkt wordt opgeleverd. Hier vinden we een wasruimte, het droogrek en strijkkamer, de installatie kamer en een badkamer. De resterende 55 m² moet worden voltooid, bijvoorbeeld een extra slaapkamer en een andere badkamer kan worden gemaakt.

Een ander hoogtepunt is de uitstekende buitenruimte die elke villa biedt, in totaal 370 m². Het heeft een garage veranda, veranda's bedekt met pergola's of flagstones waar u kunt eten met vrienden en familie, tuinen en een fantastisch zwembad.

Een ideale gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis dat ze volgens hun voorkeuren kunnen afmaken.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Verwachte leverdatum Q3 van 2019.

highlights

  • Luxueus en duurzaam ontwerp
  • Lichte en ruime huizen met 5 slaapkamers
  • Ongeëvenaarde buitenruimte met eetgedeelte en zwembad
  • Hoogwaardige materialen en afwerkingen
  • Uitstekende locatie in Pozuelo

Documentatie

Ligging

De ontwikkeling bevindt zich in een bevoorrechte omgeving van Pozuelo de Alarcón, aan de Calle de Felipe Olvera met de Avenida del Monte. Het ligt dicht bij de centrale scholen van Pozuelo en is zeer goed verbonden: op 500 meter van de belangrijkste buslijnen en met een uitstekende verbinding naar Madrid via de M503, richting Majadahonda via de M50 en met directe toegang tot de M40.

Bekijk op kaart

POZ18639 Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst