Laatste eenheden
PPUEBLO Prijs vanaf 371.000 € Nieuwe ontwikkeling

PPUEBLO Appartementen, Paraiso, Costa del Sol

  • Units available 5
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 88m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Paraiso, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 371,000 €

Welkom bij Paraiso Pueblo - Benahavis, strategisch gelegen, omringd door de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa del Sol en met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de zee en de golfbaan. Dit nieuwe project presenteert een elegante Andalusische levensstijl, waar traditionele architectuur naadloos samengaat met een geavanceerd interieurontwerp en materialen van topkwaliteit.

Het wooncomplex omvat 206 nieuwbouwwoningen met 2 of 3 slaapkamers. Deze woningen beschikken over ruime woonkamers met open keukens met hoogwaardige apparatuur en eetgedeeltes die uitkomen op grote terrassen. De penthouses hebben niet alleen terrassen, maar beschikken ook over zeer ruime solariums, terwijl de meeste woningen op de begane grond over privétuinen beschikken. Door de grote ramen op de terrassen kunnen de woningen worden gevuld met natuurlijk licht en genieten van een adembenemend uitzicht.

Paraiso Pueblo zal een uitgebreid scala aan voorzieningen binnen het complex bieden, waardoor het een werkelijk uniek project wordt. Bewoners krijgen toegang tot ruime tuinen, 5 buitenzwembaden, een verwarmd binnenzwembad, een kinderspeelplaats, een clubhuis met een restaurant/bar en een winkel met lokale producten. Bovendien helpen een fitnessruimte, een spa met sauna, Turks bad en jacuzzi, een crossfit- en yogaruimte en een sportveld u om in vorm te blijven.

Het project wordt gebouwd met de hoogste kwaliteitsnormen, zowel qua faciliteiten als qua afwerking. De doorlopende vloer en indrukwekkende schuiframen van vloer tot plafond zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes. Tenslotte worden alle woningen voorzien van een domoticasysteem voor nutsvoorzieningen, verlichting en zonwering.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

PPUEBLO Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Paraiso Pueblo - Benahavis is ideaal gelegen aan de Costa del Sol, Spanje, omgeven door prestigieuze golfbanen en biedt een prachtig uitzicht op zee.

Deze toplocatie biedt bewoners een serene en luxueuze Andalusische levensstijl. De nabijheid van de kust zorgt voor gemakkelijke toegang tot levendige voorzieningen en attracties, terwijl de rustige sfeer behouden blijft.

Met zijn boeiende omgeving belooft Paraiso Pueblo - Benahavis een uitzonderlijke woonervaring voor wie op zoek is naar een elegante en pittoreske leefomgeving.

Bekijk op kaart

PPUEBLO Prijs vanaf 371.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement 402.000 € Available Vloer 0 3 2 89m² 28m² 128m² -
Appartement 371.000 € Available Vloer 1 2 2 88m² 108m² - Floor plan
Penthouse 598.000 € Available Vloer 2 3 2 92m² 123m² - Floor plan
Penthouse 430.000 € Available Vloer 3 2 2 89m² 112m² - Floor plan
Penthouse 438.000 € Available Vloer 3 2 2 88m² 70m² - Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now