Provenza-CuadradoDeOro Prijs vanaf 1.125.000 € Gerenoveerd project

Provenza CuadradoDeOro Gebouwen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 108m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,125,000 €

Provenza Cuadrado De Oro is een nieuwe ontwikkeling in de wijk Eixample Right in het stadscentrum van Barcelona, een strategisch en bevoorrecht gebied dat plaatselijk bekend staat als het Gouden Plein vanwege het grote aantal prachtige gebouwen, luxe winkels en voortreffelijke restaurants die daar te vinden zijn.

De ontwikkeling heeft een aantrekkelijke gevel en gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes. De beschikbare appartementen in het gebouw hebben een oppervlakte van 108 m² en hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, een woonkeuken en een klein terras waar u 's ochtends in de frisse lucht kunt genieten van uw koffie voordat u de stad intrekt. Verder beschikken twee van deze woningen over een eigen dakterras van 25 m². Het hoofdgebouw (eerste verdieping) meet 220 m² met een privéterras van 45 m² dat uitkomt op de woonkamer en vier mogelijke indelingen om uit te kiezen, afhankelijk van de voorkeuren van de nieuwe eigenaar en levensstijlvereisten.

De woningen zijn ontworpen op een neutrale, eigentijdse manier met gladde witte muren, lichtgekleurde houten vloeren en strakke witte afwerkingen in de badkamers, met sanitair van Jacob Delafon en Roca wastafels en handdoekverwarming. De keukens zijn afgewerkt met apparaten van Santos en Whirlpool, en de woningen zijn voorzien van hoogwaardige Bosch-airconditioningunits. De nieuwe eigenaar kan er gewoon intrekken en zijn of haar persoonlijke touch toevoegen aan het toch al perfecte appartement en het zich eigen maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

Provenza-CuadradoDeOro Gerenoveerd project

Ligging

Dit nieuwe project is gunstig gelegen op het kruispunt van Carrer Provença en Carrer Balmes, in het hart van de wijk Eixample Right. Binnen een paar minuten loopafstand vindt u een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en allerlei soorten diensten, waaronder een metrostation en een bushalte.

Bekijk op kaart

Provenza-CuadradoDeOro Prijs vanaf 1.125.000 € Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 2.450.000 € Available Vloer 1 3 3 220m² 45m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 108m² 7m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 2 2 108m² 32m² -
Appartement 1.125.000 € Available Vloer 4 2 2 108m² 38m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now