Puerto-Banus-BANIS Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Puerto Banus BANIS Huizen / Villa's, Puerto Banus, Costa del Sol

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Puerto Banus, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €2,290,000

  • Completion Q1 2020
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Puerto Banus, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf €2,290,000

Banus Islands biedt moderne woningen in een privaat wooncomplex, op slechts enkele minuten van Puerto Banús en San Pedro de Alcantara. Deze prachtige accommodaties liggen op slechts 50 meter van de kust. Een veelgevraagde gated community, Banus Islands heeft 24 uur per dag beveiliging- en onderhoudspersoneel om te zorgen voor de tuinen en zwembaden.

De combinatie van eigentijds architectonisch ontwerp en de hoogste kwaliteit materialen heeft lichte en ruime kamers met grote ramen en gemakkelijke toegang tot de terrassen gecreëerd.

Elke villa heeft een royale privétuin met een privézwembad. Smart Home-technologie met domoticasysteeminstallatie zorgt voor maximaal comfort terwijl de kamers ruim en luxueus zijn. Elke ruimte is ten volle benut. Een individuele fitnessruimte, wijnkelder en massageruimte geven deze prachtige huizen aan zee een extra vleugje luxe.

highlights

  • Aan het strand complex op 50 meter van de kust
  • 24 uur beveiliging in een gated community
  • Eigentijds architectonisch ontwerp en hoogwaardige materialen
  • Privétuinen en zwembad
  • Fitnessruimte, wijnkelder en massageruimte
Puerto-Banus-BANIS

Ligging

Slechts 5 minuten van Puerto Banús, 10 van Marbella en 35 van de luchthaven van Malaga, dit is een uitzonderlijke locatie.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst