PUNTANEGRA Prijs vanaf 1.750.000 € Nieuwe ontwikkeling

PUNTANEGRA Huizen / Villa's, Dénia, Costa Blanca

  • Units available 3
  • Slaapkamers 4 & 5
  • Sizes from 392m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Dénia, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 1,750,000 €

Het doel van dit project is om huizen te creëren waar je echt gelukkig kunt zijn. De villa's van PUNTANEGRA bereiken dit, het bad van licht en de omhelzing van de zee die hen omringt, samen met hun harmonieuze architectuur, garanderen rust. De studio van Marc López Gastaldo heeft het PUNTANEGRA-project uitgevoerd, gebaseerd op de mediterrane stijl, compositie en ontwerp, om moderne huizen te bouwen zonder het warme gevoel te vergeten dat de huizen uit het verleden gaven, met dezelfde traditionele materialen, gerenoveerd en duurzaam .

Unieke details in de villa’s, met geselecteerde kwaliteitsmaterialen en merken. Ze hebben allemaal woonkamers en keukens met eilanden die uitkomen op terrassen en tuinen, op ruime percelen van 1.200 m2, met uitzonderlijke stilistische elementen, materialen en ongeëvenaarde afwerkingsniveaus.

12 Uitzonderlijke onafhankelijke villa's, met percelen van 1.200 m2, gevel en onafhankelijke toegang, 6 percelen aan de Unicorni-straat, de andere 6 percelen hebben een eigen en afgesloten toegang vanaf genoemde straat.

De kelderverdieping, optioneel, met een grote ruimte met patio's die perfecte verlichting mogelijk maken, open en voorbereid om uw fantasie de vrije loop te laten. Op de begane grond fungeert een grote hal als de hoofdas van het huis en verbindt de woonkamer, eetkamer en keuken met de rest van de kamers, met in de meeste villa's een volledige slaapkamer, een gastentoilet en een wasruimte.

Op de bovenste verdieping bevinden zich drie of vier slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers, en een master suite met kleedkamer, een badkamer en een grote ontspanningsruimte of desgewenst een ligbad.

Buiten hebben we zoveel mogelijk het bestaande dennenbos gerespecteerd, een tuin met mediterrane planten en gemakkelijk te onderhouden, een zwembad van 10 meter lang en 3,5 meter breed, met een groot zonnedek en een terras eromheen.

Alle villa's, behalve de V3, hebben een gemotoriseerde bioklimatische pergola, verstelbare lamellen waarmee licht en ventilatie op elk moment kunnen worden geregeld, waardoor de thermische sensatie wordt aangepast en ze bestand zijn tegen wind, kou en hitte.

Met een open interieurindeling, die de toch al enorme ruimtelijkheid van de ruimtes wil versterken, bieden de PUNTANEGRA-woningen een panoramisch uitzicht op de natuurlijke omgeving.

De gevels en de grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor natuurlijk licht in elk van de woningen, ook in de centrale ruimtes.

Elegante en eigentijdse kamers, ontworpen volgens de meest veeleisende normen, laten de omgevingen stromen en zorgen voor een perfecte harmonie van binnenuit.

Het accent wordt gelegd op de royale terrassen en privétuinen, die dankzij een zorgvuldige configuratie maximale privacy bereiken en een toevluchtsoord worden voor uitzicht naar buiten.

Optionele kelders, met een Engelse patio voor natuurlijke ventilatie en een grote ruimte van ruim 200 m2, waar naast uw auto's nog iets anders past...

Geautomatiseerde toegangsdeuren van 5 meter breed met gemakkelijke toegang en comfortabele manoeuvreerruimtes.

Onafhankelijke afgesloten lobby's, bereikbaar via lift en trappenhuis dat aansluit op de bovenverdieping.

NOVARA buitenkeuken model N1 is bij alle villa's inbegrepen. Buitenmeubelsystemen die perfect aansluiten bij de architectuur en de mens. N1 heeft een minimalistisch ontwerp en richt zich op de essentie. Je kunt kiezen tussen een gasbarbecue, een houtskoolbarbecue of een gaswok die volledig in het werkblad is geïntegreerd.

De villa’s zijn duurzaam met BREEAM® energiecertificering. Ze zullen worden gebouwd met behulp van innovatieve technologie voor wie op zoek is naar comfort, stijl, privacy en welzijn. Geniet ervan in een inspirerende omgeving. BREEAM® bevordert duurzaam bouwen, wat resulteert in besparingen, gezondheids- en milieuvoordelen voor iedereen die het gebouw gebruikt.

Voor het bedrijf is dit een mooie kans om op een heldere en eenvoudige manier blijk te geven van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid richting de maatschappij en de markt. PUNTANEGRA wordt het eerste BREEAM®-gecertificeerde gebouw van Denia. Het aerothermische systeem voor warm water en vloerverwarming, dwarsventilatie in het interieur, zonnepanelen voor eigen verbruik en oplader voor elektrische auto's, elementen die het milieu helpen en u helpen.

Met PUNTANEGRA kunt u uw woning personaliseren. U kunt de vloer, tegels, verfkleuren, keukenafwerkingen kiezen en zelfs de indeling wijzigen als iets u niet bevalt.

PUNTANEGRA Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Denia is een bestemming aan zee die glinstert in de zon. De 20 km lange kustlijn wordt bepaald door fijne zandstranden en ruige baaien waar u grote schatten kunt vinden. Als je omhoog kijkt, zie je El Montgó, een imposante berg met uitzicht op de kust. Maar dit deel van de Costa Blanca draait niet alleen om het strand: er is ook veel geschiedenis, cultuur en gastronomie te ontdekken.

Bekijk op kaart

PUNTANEGRA Prijs vanaf 1.750.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Villa 1.750.000 € Available 5 5 421m² 192m² Floor plan
Villa 1.750.000 € Available 5 5 421m² 214m² Floor plan
Villa 1.775.000 € Available 4 5 392m² 217m² -
Villa 1.775.000 € Available 5 5 421m² 214m² Floor plan
Villa 1.775.000 € Available 4 5 433m² 190m² Floor plan
Villa 1.800.000 € Available 3 4 480m² 227m² Floor plan
Villa 1.825.000 € Available 3 4 456m² 300m² Floor plan
Villa 1.825.000 € Available 5 5 440m² 192m² Floor plan
Villa 1.850.000 € Available 4 5 446m² 247m² Floor plan
Villa 1.850.000 € Available 4 5 422m² 229m² Floor plan

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now