Uitverkocht
Quinta-da-Marinha Nieuwe ontwikkeling
Quinta-da-Marinha Nieuwe ontwikkeling

Quinta da Marinha Huizen / Villa's, Lisbon City, Portugal

Quinta da Marinha Huizen / Villa's, Lisbon City, Portugal

Gelegen op het terrein van een modern 5-sterren luxehotel, omringd door 2 kampioenschapsgolfbanen in de omgeving van Cascais, vinden we de exclusieve Quinta da Marinha. Deze nieuwbouwproject biedt 12 luxe herenhuizen met 2 slaapkamers te koop in een gebied met veel restaurants, winkels, stranden enz. En binnen handbereik van de stad Lissabon.

Bij de aankoop van een woning binnen de ontwikkeling ondertekent de koper een huurovereenkomst van 6 of 10 jaar met de vastgoedbeheerders, waardoor een gegarandeerd 4% -inkomen wordt behaald met alle bijbehorende kosten (exclusief belastingen) gedurende deze periode.

Bovendien mag de koper de accommodatie 14 nachten per jaar gebruiken tussen 30 september en 31 maart, met de mogelijkheid om hun 14-nachttoeslag in een van de hotels van de groep te gebruiken.

highlights

  • Aantrekkelijke herenhuizen in een exclusieve omgeving
  • Gegarandeerd 4% inkomen
  • Alle bijbehorende kosten zijn gedekt
  • 14 overnachtingen per jaar in het huis van de hotels van de groep

Ligging

In de exclusieve Quinta da Marinha, Cascais, op het terrein van een stijlvol 5-sterren luxehotel vinden we deze herenhuizen te koop omringd door 2 kampioenschapsgolfbanen.

Cascais is een van de meest modieuze en mooiste plekken in Portugal. Het heeft een enorme verscheidenheid aan restaurants, bars, winkels, vervoersdiensten, stranden en plaatsen van historisch belang. Alles binnen handbereik van Lissabon.

Quinta-da-Marinha Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst