RE-41873 Prijs vanaf 1.100.000 € Nieuwe ontwikkeling
RE-41873 Prijs vanaf 1.100.000 € Nieuwe ontwikkeling

RE 41873 Huizen / Villa's, Godella / Rocafort, Valencia

  • Units available 3
  • Slaapkamers 5
  • Sizes from 263m²
  • Max rental yield 4,62%

RE 41873 Huizen / Villa's, Godella / Rocafort, Valencia

Lucas Fox presenteert met trots een van de meest exclusieve nieuwe ontwikkelingen in de vastgoedwereld. In het charmante stadje Rocafort ligt Rocafort Elegance, een kleine vastgoedontwikkeling die bestaat uit slechts vier exclusieve onafhankelijke eengezinswoningen.

In een vastgoed met een goede prijs moet de locatie het essentiële uitgangspunt zijn en zonder twijfel geniet Rocafort Elegance de best mogelijke locatie in Rocafort, tussen Blasco Ibáñez en Pintor Benlliure Avenue en Padre Luis Fullana Street.
Deze locatie stelt ons in staat om te genieten van een unieke omgeving, de wijk La Colonia, waar de meest exclusieve huizen in Rocafort zich bevinden, een groep villa's met een beruchte historische erfgoedwaarde die door de Valenciaanse bourgeoisie als zomerresidenties in de eerste helft van de eeuw werd gepromoot xx.

We bevinden ons op een minuut lopen van de Plaza de España en op vijf minuten van het metrostation. Zo profiteren ze van het voordeel en de rust van het leven naast een stad, zonder op te geven dat ze alle diensten bij de hand hebben in een geconsolideerde en prestigieuze omgeving.
Deze huizen zijn ontworpen door een van de beste technische teams in Valencia, Murad García (Malek Murad en María García), die wordt gekenmerkt door zijn uitstekende architectuur en zijn mooie en functionele ontwerp.

Als we een ander fundamenteel en noodzakelijk ingrediënt toevoegen aan een goede locatie, zoals de kwaliteit van het project bij het ontwerp en de ontwikkeling, kunnen we de cirkel van toegevoegde waarde sluiten in een vastgoedobject, dat zijn waarde in de loop van de tijd garandeert. Dit project biedt kwaliteit in alle opzichten: in de ruime en royale ruimtes, in de materiaalkeuze en in het comfort van de ontwerpen.

De woningen genieten van een prachtige zuidoostelijke oriëntatie, waardoor ze genieten van een overvloed aan zonlicht en een aangename dwarsventilatie.

De vier woningen bieden een vergelijkbare verdeling, over twee verdiepingen, met een ruime begane grond van 173 m² waarin de belangrijkste dagvertrekken zijn ondergebracht. Zo is de woon-eetkamer met de open keuken van 57 m² ingericht, met toegang tot het overdekte terras van in totaal 82 m². Aan de andere kant wordt een slaapkamer met een eigen badkamer aangeboden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, dat wil zeggen een hoofdslaapkamer met eigen badkamer en terras, en twee tweepersoonsslaapkamers met toegang tot een ander terras. De verdieping wordt gecompleteerd met een badkamer om de slaapkamers te onderhouden. In totaal wordt zo'n 248 m² bebouwd aangeboden. Wat betreft de garage, het wordt aan de keuze van de klant overgelaten of hij deze liever aan de oppervlakte heeft of dat hij een optionele semi-kelderverdieping heeft.

De villa's zijn uitgerust met kwaliteiten die overeenkomen met het niveau van het project, met enkele voorbeelden zoals vloerverwarming, gesectoriseerde airconditioning door het hele huis, buitenschrijnwerk met thermische onderbreking met dubbele beglazing, waterontharder en natuurlijke houten vloeren.

Neem contact op met Lucas Fox voor meer informatie over deze ongelooflijke nieuwbouwontwikkeling.

Hoogtepunten

  • Vrijstaande villa's met 4 slaapkamers
  • Ruimte
  • geweldige kwaliteiten
  • Uitstekende locatie
  • architectuur ontwerpen

Documentatie

RE-41873 Nieuwe ontwikkeling
RE-41873 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Rocafort is een charmante gemeente op 7 minuten van de stad Valencia, wat tal van voordelen biedt voor wie op zoek is naar een rustige en veilige plek, ideaal om te wonen.

Met een koninklijke geschiedenis die teruggaat tot koninklijke tijden, was Rocafort de plaats die de Valenciaanse bourgeoisie aan het begin van de 20e eeuw uitkoos om hun zomerresidenties te installeren: een groep villa's met een beruchte historische erfgoedwaarde in de bekende wijk van La Colonia, in de buurt van Blasco Ibáñez Avenue en Pintor Benlliure Street.

De initiatiefnemers, voornamelijk zakenlieden, artsen, apothekers en industriëlen, huurden beroemde architecten uit die tijd in, zoals Goerlich, Cortina, Gomez-Davó en Peset Aleixandre om hun eigen stempel en stempel te drukken op enkele prachtige herenhuizen, met historische architectuur, die ze vandaag de dag samen blijven met een geconsolideerde vegetatie.

De strategische ligging van Avenida Blasco Ibáñez als de gekozen enclave is geen toeval, aangezien het 42 meter boven de zeespiegel ligt, waardoor u kunt profiteren van de bries uit het oosten en het uitzicht op een landelijke omgeving met boomgaarden en boerderijen bevordert. .

Rocafort biedt een gezonde en natuurlijke levensstijl, met zijn met bomen omzoomde lanen, laagbouw, zijn parken zoals de Plaza de España en de nabijgelegen winkels. Het biedt dus de perfecte omgeving om volledig als gezin te leven, waar de rust van de landelijke omgeving wordt gecombineerd met het gemak van alle diensten en stedelijke voorzieningen, waaronder een metrostation.

Bovendien onderscheidt Rocafort zich door zijn uitstekende educatieve aanbod met prestigieuze internationale scholen in de buurt en onderscheidt het zich door zijn gevarieerde culturele en sportieve aanbod, dat zijn bewoners uitnodigt tot eindeloze activiteiten en evenementen voor alle smaken en leeftijden. Geniet van een perfecte balans tussen levenskwaliteit, comfort, architectuur, geschiedenis en natuur in Rocafort.

Bekijk op kaart

RE-41873 Prijs vanaf 1.100.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Villa - Gereserveerd n/a 0 0 -
Villa 1.100.000 € Available n/a 5 5 263m² 39m²
Villa 1.250.000 € Available n/a 5 5 269m² 41m²
Villa - Gereserveerd Vloer 1 5 5 269m² 41m²

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst