REB27 Prijs vanaf 1.089.000 € Nieuwe ontwikkeling

REB27 Huizen / Villa's, Majadahonda, Madrid

  • Completion Q4 2024
  • Units available 1
  • Slaapkamers 5
  • Sizes from 411m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Majadahonda, Madrid beschikt over prijzen vanaf 1,089,000 €

Lucas Fox Las Rozas presenteert, in zelfpromotie, deze fantastische nieuwbouwwoningen op drie verdiepingen met uitstekende kwaliteiten van 411m² constructie op een perceel van 750m². Het is een huis met een modern en eigentijds design, met een zwembad en een grote tuin. Aangezien het een zelfpromotie is, begint het werk zodra elke licentie is verkregen.

De villa is gelegen op een prachtige locatie, een exclusief gebied van residentiële ontwikkeling, in Los Satélites in Majadahonda, met een unieke omgeving in contact met de natuur en met vrij uitzicht op de bergen, maar ook zeer dicht bij het stadscentrum .

In het ontwerp zijn helderheid, functionaliteit en ruimtelijkheid onthuld. Dit huis maakt deel uit van de reeks eengezinsvilla's Residencial El Bosque, een reeks van 11 spectaculaire woningen die ook de mogelijkheid tot maatwerk bieden en hun afwerking bepalen.

Bij het betreden van deze fantastische villa vinden we in zijn 183m² op de begane grond een grote hal die ons toegang geeft tot de keuken en de ruime en mooie eetkamer. Daarnaast vinden we op deze verdieping een kantoor met de mogelijkheid om deze te gebruiken als slaapkamer, een toilet en drie en-suite slaapkamers. Vanuit de eetkamer gaan we naar een grote veranda met een chill out-functie waar u kunt genieten van geweldige momenten bij het zwembad.

Op de bovenverdieping vinden we de master suite van 62 m² met een grote kleedkamer en een terras van 55 m² voor exclusief gebruik om de prachtige zonsondergangen te aanschouwen met uitzicht op het natuurreservaat.

In de ruime kelder van 165 m² hebben we toegang via de garagehelling of via de trap op de begane grond waar we een garage voor drie auto's, een toilet, een strijkruimte en een badkamer voor kleedkamer vinden, evenals een polyvalente ruimte voor een gymzaal en nog een Einde met natuurlijk licht dankzij een mooie Engelse patio van 12m².

Onder de faciliteiten belichten we het aerothermische verwarmingssysteem, met een warm-koud vloerverwarmingssysteem, met een lucht-water warmtepomp en de warm tapwatervoorziening door middel van een compleet zonnepakket. Het energielabel zal type A zijn.

Kortom, prachtige vrijstaande nieuwbouw villa's die uitstekende kwaliteiten bieden, omgeven door natuurlijk groen en op een exclusieve, veilige en rustige locatie, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een hoge levenskwaliteit.

Neem contact met ons op om een bezoek te organiseren of meer informatie te krijgen.

Documentatie

REB27 Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Energiecertificaat A
  • Zonnepanelen

Ligging

Majadahonda is een stad die grenst aan Pozuelo en Las Rozas, op slechts 20 minuten van Madrid. Het biedt een hoge levenskwaliteit dankzij de integratie met groene ruimten en natuurparken. Daarnaast heeft het belangrijke winkelcentra zoals het Centro Oeste of de Gran Plaza 2, evenals het recreatiecentrum zoals het Equinoccio Park.

Op het gebied van gezondheid heeft Majadahonda twee centra en het universitair ziekenhuis Puerta Hierro.

Met toegang tot de snelweg, bussen en op korte afstand van het station Renfe de Cercanías, heeft het huis een onverslaanbare locatie voor het hele gezin.

Bekijk op kaart

REB27 Prijs vanaf 1.089.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa 1.089.000 € Available Vloer 3 5 7 411m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now