Recoletos-apartments
Prijs vanaf €1,500,000 Nieuwe ontwikkeling

Recoletos apartments Appartementen, Recoletos, Madrid

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Recoletos, Madrid beschikt over prijzen vanaf €1,500,000, 1 Appartementen beschikbaar

  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 120m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Recoletos, Madrid beschikt over prijzen vanaf €1,500,000

Dit prachtige gerenoveerde gebouw, gelegen in het meest exclusieve gedeelte van de rijke wijk Salamanca, Recoletos, is een juweel in het hart van Madrid. De groene straat van Recoletos is de perfecte locatie voor gemakkelijke toegang tot de beste restaurants en diensten in de stad.

Het gebouw heeft de oorspronkelijke klassieke stijl behouden en de historische façade is hersteld. Het beschikt over een scala aan gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een fitnessruimte, een wijnkelder voor eigenaren en een charmante Zen-tuin.

Binnen hebben de gemeubileerde appartementen een zeer eigentijdse uitstraling, met de hoogste kwaliteit afwerkingen en materialen. Deze woningen bieden allemaal een ruime woonkamer met ramen aan de buitenkant met uitzicht op Calle Recoletos en Calle Cid.

Er zijn momenteel slechts 2 panden beschikbaar voor verkoop: de eerste meet 361 m² en heeft 5 slaapkamers en 5 badkamers, de tweede 204 m² en heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. Zonnepanelen dragen bij aan de energie-efficiëntie van het gebouw en voldoen aan de vraag naar meer milieuvriendelijke stadshuizen.

Deze eigendommen zullen vooral aantrekkelijk zijn voor gezinnen die verhuizen naar het stadscentrum of investeerders, omdat er veel vraag naar huurwoningen is in de wijk Salamanca.

Recoletos-apartments

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €1,500,000 Vloer 5 2 Slaapkamers 3 Badkamers 120m², Terras 14m² -

Ligging

Eigendom gelegen op de Calle de Recoletos, tussen de Calle Cid en Calle Serrano met zijn high-end winkels. In de buurt van Plaza Cibeles, Puerta de Alcalá, het stadhuis, de Banco de España, Casa de América, naast andere institutionele gebouwen, en niet te vergeten het Retiro-park, het belangrijkste groene gebied van Madrid.

Het is een van de mooiste delen van de stad, gekenmerkt door zijn klassieke architectuur en lommerrijke straten. Het treinstation van Recoletos ligt om de hoek en biedt een directe verbinding met de luchthaven en het treinstation Atocha. Het Recoletos-gebied beschikt ook over verschillende busdiensten en metrolijnen.

Het Recoletos-gebied heeft een hoge vraag naar verhuur, omdat het zich in het welvarende deel van Salamanca bevindt en een van de favoriete plekken in Madrid is.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst