RONDA-ROBI Prijs vanaf 2.100.000 € Nieuwe ontwikkeling

RONDA ROBI Huizen / Villa's, Calonge, Costa Brava

  • Completion Q2 2025
  • Units available 3
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 338m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Calonge, Costa Brava beschikt over prijzen vanaf 2,100,000 €

Lucas Fox presenteert deze promotie van drie unieke woningen die kiezen voor een eigentijds design, met grote glasoppervlakken en weidse vergezichten. De woningen, het werk van de studio Comolo Arquitectura, combineren design met grote energie-efficiëntie en bieden vier of vijf slaapkamers, met hoogwaardige afwerking en grote terrassen.

Elk huis heeft zijn eigen tweezijdige overloopzwembad met zout gechloreerd water.

De meegeleverde apparaten zijn van Siemens zoals de pyrolytische oven, de inductiekookplaat, magnetron, geïntegreerde koelkast, geïntegreerde vriezer, geïntegreerde vaatwasser en een witte Pando plafondkap.

Elk huis profiteert van een vloerverwarmingssysteem van het merk Rehau, productie van verwarming en warm water voor huishoudelijk gebruik via een ketel van het merk Mitsubishi en geleide airconditioning met een thermostaat op elke verdieping.

De minimalistische aluminium ramen zijn glijdend en ingebed in de grond en hebben profielen met thermische onderbreking en groot isolatievermogen met dubbele gelaagde beglazing met kamer en argongas.

In de badkamers zijn ze voorzien van meubelen van het merk Affini Bath met een Solid Surface aanrechtblad en ingebouwde wasbak. U kunt zelf de kleur van het meubel kiezen. De wastafelkranen zijn van het merk Rovira Link met een chromen afwerking. De douchebakken zijn gemaakt van wit Aquabella.

In de nachtruimten komen parketvloeren en in de dagruimten porseleinen steengoedvloeren. Er is de mogelijkheid om een optionele lift te installeren die de twee verdiepingen van het huis met elkaar verbindt.

Het is een fantastische kans om een nieuw gebouw aan de Costa Brava te verwerven, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Hoogtepunten:

  • Woningen met 4 en 5 slaapkamers
  • Zwembad
  • terrassen
  • uitgerust
  • Uitstekende locatie

Documentatie

RONDA-ROBI Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit project ligt op 5 minuten van Platja d'Aro, met alle voorzieningen en uitstekende stranden op loopafstand. Ondertussen is het 30 minuten van Girona en 1 uur en 20 minuten van Barcelona.

Bekijk op kaart

RONDA-ROBI Prijs vanaf 2.100.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Villa 2.100.000 € Available Vloer 1 4 5 387m² 48m² -
Villa 2.200.000 € Available Vloer 1 4 5 338m² 33m² Floor plan
Villa 2.200.000 € Available Vloer 1 4 5 338m² 34m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now