Laatste eenheden
Rossello-Residences Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Rossello Residences Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Completion Q4 2023
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona

Wij heten u welkom in Rosello Residences, een exclusief meergezinsgebouw van nieuwbouw in een rustige buurt van de wijk Sagrada Familia, met alle voorzieningen en een benijdenswaardige verbinding met het openbaar vervoer.

Dit nieuwbouwproject zal bestaan uit een woongebouw met 20 woningen, parkeerplaatsen en bergingen (de laatste twee zijn niet bij de prijs inbegrepen). De buitengevel zal uitkijken op de Rosselló-straat en de binnengevel zal uitkijken op een zeer lichte blokpatio die de gemeenschappelijke ruimtes herbergt.

De gemeenschappelijke ruimte zal bestaan uit een gezellige tuin, een kinderspeeltuin en een zwembad. Zonder twijfel de perfecte ruimte om te ontspannen en een praatje te maken met de buren, en vergeet u dat u zich in de Eixample van Barcelona bevindt.

Een van de sterke punten van dit gebouw is de brede typologie van de woningen waaruit het is opgebouwd. Ze passen zich aan alle soorten mensen en gezinnen aan, met 1-3 slaapkamers en 1-3 badkamers. Het maakt niet uit of het een gezin, een stel of een alleenstaande is: alle verdiepingen bieden ruime en comfortabele ruimtes, veel natuurlijk licht en de beste afwerking met een modern en elegant ontwerp, met hoge en gewelfde plafonds.

Evenzo hebben de appartementen toegang tot een balkon of terras, een essentiële ruimte in deze tijd. Opgemerkt moet worden dat de luxe duplex een groot terras-solarium heeft. De woningen op de bovenste verdieping hebben ook een eigen balkon-terras op het dak, met 2 dakterrassen beschikbaar voor het geval de eigenaar van een benedenwoning er een wil kopen.

Onder de kenmerken van de woningen vinden we hoogwaardige merken in de keuken, zoals Silestone-werkbladen, Balay-afzuigkap, Balay-oven en inductiekookplaat, of Blanco-kranen (de koelkast en de vaatwasser, ook van het merk Balay, zijn optioneel ). De badkamers hebben daarentegen kranen van Grohe, een douche van Tres en wastafels en toiletten van Roca. De vloeren zijn van parket en porselein.

Het is ongetwijfeld een gebouw dat opvalt door de kwaliteit van de afwerking, ontworpen door een prestigieus architectenbureau en op een uitstekende locatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hoogtepunten

  • 20 woningen met 1-3 slaapkamers en 1-3 badkamers
  • Parkeer- en opslagruimten beschikbaar (niet inbegrepen in de prijs)
  • Gemeenschappelijke ruimte met tuin, speeltuin en zwembad
  • In een rustig deel van de wijk Sagrada Familia, met alle voorzieningen en goede vervoersverbindingen

Documentatie

Rossello-Residences Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in een rustige woonwijk aan Carrer Rosselló, een aangename wandeling van de Sagrada Familia, maar weg van de drukste delen van de stad, maar dicht bij alle voorzieningen.

Evenzo is deze buurt met het openbaar vervoer perfect verbonden met de rest van de stad, en ligt het op een steenworp afstand van verschillende groenstroken, perfect om af te sluiten.

Bekijk op kaart

Rossello-Residences Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 2 1 1 49m² 7m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 97m² 7m² -
Appartement - Verkocht Vloer 4 1 1 50m² 34m² -
Appartement - Gereserveerd Vloer 5 3 2 97m² 50m² -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now