SanNikolas Prijs vanaf 368.000 € Nieuwe ontwikkeling

SanNikolas Appartementen, San Sebastián, Basque Country

  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in San Sebastián, Basque Country beschikt over prijzen vanaf 368,000 €

Lucas Fox presenteert dit nieuwbouwproject met negen appartementen, met de beste normen en kwaliteiten, in een prachtig gebouw met erfgoedbescherming, met typische architectonische kenmerken van het oude centrum van Fuenterrabia.

Dit unieke project bestaat uit negen woningen verdeeld over vier verdiepingen en met verschillende veelzijdige typologieën van één, twee en drie slaapkamers. De woningen zijn gelegen in dit unieke historische gebouw in Fuenterrabia, waarin historische elementen bewaard zijn gebleven en tegelijkertijd zijn gemoderniseerd. Zo bieden de woningen een ruimte met een traditioneel, historisch ontwerp, voorzien van alle moderne gemakken.

De ontwikkeling bevindt zich op een onverslaanbare locatie dankzij de nabijheid van de jachthaven, waar alle buslijnen aankomen. Daarnaast heeft het een uitgebreid netwerk van fietspaden dat door heel Hondarribia loopt, zodat u gemakkelijk het strand kunt bereiken en kunt genieten van aangename fietstochten.

Hoogtepunten:

  • Appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers
  • Exclusieve locatie
  • Gerenoveerd pand met historische elementen
SanNikolas Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het project is gelegen aan de San Nikolas-straat, in het historische centrum van Fuenterrabia, op een steenworp afstand van Plaza de Las Armas en twee minuten van de bekende jachthaven van Hondarribia. Het is een bevoorrechte locatie naast de belangrijkste gastronomische en culturele centra van de stad. Bovendien biedt het alle comfort en diensten die u nodig heeft, evenals een onverslaanbaar communicatienetwerk.

Bekijk op kaart

SanNikolas Prijs vanaf 368.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Appartement 368.000 € Available Vloer 2 2 2 82m² Floor plan
Appartement 379.000 € Available Vloer 3 2 2 82m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now