Laatste eenheden
Sant-Germa Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Sant Germa Appartementen, Sants, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sants, Barcelona

Het prachtige nieuwbouwproject van Sant Germà biedt uitzonderlijke appartementen en duplexen in de wijk Sants, naast Plaça Espanya en Montjuic Park, het grootste groene gebied van Barcelona. Dit gebied biedt u meerdere mogelijkheden om te sporten in de open lucht en om te genieten van de cultuur die de stad te bieden heeft, evenals alle dagelijkse diensten binnen handbereik en een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer.

Deze nieuwbouwontwikkeling heeft een moderne gevel en is uitgerust met de meest geavanceerde technologie. De ontwikkeling is een geavanceerd stedelijk concept dat comfortabele woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers biedt, variërend van 83 tot 131 m². Alle woningen hebben toegang tot een balkon, ofwel aan de Carrer Germà ofwel aan de binnenkant van de blokpatio.

De woningen hebben een modern en elegant ontwerp, met knusse ruimtes in lichte tinten, neutraal grijs en houtkleuren die de ruimtelijkheid en helderheid van de kamers versterken. Ze zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, waaronder de keuken met witte minimalistische designmeubelen, Silestone werkblad en front, oven, afzuigkap en magnetron van het merk Bosch, en de badkamers, waar rechte lijnen en een minimalistische stijl de boventoon voeren.

Het gebouw biedt ook toegang tot een prachtig dakterras met een zwembad en een chill-out ruimte, de ideale plek om even weg te zijn van de drukte van de stad en te ontspannen onder de mediterrane zon. Toekomstige bewoners zullen ook de mogelijkheid hebben om een parkeerplaats te verwerven, een echt voordeel in een stad als Barcelona.

Hoogtepunten

  • Appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en duplexen
  • Modern gebouw met ondergrondse garage met parkeerplaatsen tegen meerprijs
  • Elegante en minimalistische stijl
  • Toegang tot balkon aan straatkant of binnenpatio
  • Hoogwaardige afwerkingen met merken als Silestone of Bosch
  • Zwembad op het dak bouwen
  • Gelegen in Sants, naast Plaça Espanya en het Montjuic-park
Sant-Germa Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze moderne nieuwbouwproject is gelegen in de wijk Sants, naast Plaça Espanya en Montjuic Park, de groenste wijk van Barcelona.

Het grote park van Montjuic valt op door zijn schoonheid en geschiedenis, met spectaculaire uitkijkpunten en hoekjes waar je kunt verdwalen om weg te lopen van de drukte van de stad. Het is ongetwijfeld een voorrecht om naast dit park te wonen, vooral vanwege de vele mogelijkheden om sporten te beoefenen die het biedt, met faciliteiten zoals de zwemclub, de boogschietclub, de tennis- en padel tennisclub, paardrijden en een klimclub. kamer.

Evenzo biedt Montjuic verschillende culturele centra en musea, zoals het Caixafórum, de Miró Foundation of het imposante Nationaal Museum van Catalonië. Hier kun je niet alleen tentoonstellingen van bekende kunstenaars bewonderen, maar ook concerten bijwonen en deelnemen aan filmseries. Deze musea bieden ook activiteiten voor de kleintjes.

Daarnaast biedt het gebied allerlei soorten diensten, scholen, gezondheidscentra, talrijke restaurants, het Camp Nou stadion en een zeer efficiënt openbaar vervoersnetwerk, met het belangrijkste trein- en metrostation, Barcelona-Sants, op slechts een paar minuten afstand.

Bekijk op kaart

Sant-Germa Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 3 110m² 74m² -
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 3 110m² 80m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 84m² 7m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 86m² 8m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 93m² 8m² -
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 2 84m² 7m² -
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 2 86m² 8m² -
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 2 93m² 8m² -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now