Santalo-SantGervasi Prijs vanaf 895.000 € Nieuwe ontwikkeling

Santalo SantGervasi Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

  • Completion Q2 2025
  • Units available 15
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 103m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sant Gervasi - Galvany, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 895,000 €

Ontdek luxe en rust in deze exclusieve nieuwbouw gelegen aan de Santaló-straat in de prestigieuze wijk Sant Gervasi-Galvany. Met een aanbod van 23 woningen met drie en vier slaapkamers vertegenwoordigt dit project een perfecte combinatie van uitgekiend design, comfort en levenskwaliteit. U zult genieten van grote privéterrassen, lichte ruimtes en een gemeenschappelijke ruimte met een zwembad op het dek, evenals parkeerplaatsen en opslagruimtes. Je leeft rond diensten, natuur en de elegantie van de gedistingeerde omgeving van Sant Gervasi-Galvany.

Het interieur van de woningen combineert een functioneel en elegant ontwerp, met een verdeling die de ruimte optimaliseert en profiteert van natuurlijk licht. De kamers zijn uitgerust met de beste merken op de markt, waardoor ze een gezellige en gedistingeerde sfeer bieden om in gezelschap van te genieten. Bovendien garandeert het aerothermische airconditioningsysteem een comfortabele en milieuvriendelijke omgeving.

Zo vinden we er alles, van appartementen met vier slaapkamers en grote terrassen tot gezellige woningen met drie slaapkamers. Elke woning heeft een ideale stijl voor uitzonderlijk wonen. U viert speciale momenten op uw privéterras, deelt quality time in de gemeenschappelijke ruimte met een zwembad of ontspant gewoon in de rust van uw huis. In de woonwijk aan de Santaló-straat vindt u de perfecte balans tussen luxe, comfort en exclusiviteit.

Dompel jezelf onder in deze exclusieve levensstijl van Sant Gervasi-Galvany met dit nieuwe project! Omdat het zich in een van de rustigste en groenste delen van Barcelona bevindt, is het een oase van rijkdom en functionaliteit in het centrum van de stad. Dankzij de gemakkelijke toegang tot educatieve centra, winkels en groene gebieden, evenals het charmante Turó Park, is deze plek perfect voor mensen die willen genieten van een evenwichtig en kwaliteitsvol leven.

Santalo-SantGervasi Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Woningen met drie en vier slaapkamers
  • Terrassen
  • Buitenzwembad en solarium op het gemeenschappelijke terras
  • Parkeerplaatsen en opslagruimten (tegen meerprijs)

Ligging

Het gebouw is gelegen in Sant Gervasi-Galvany, een van de rustigste en groenste delen van Barcelona. We worden geconfronteerd met een enclave met alle gemakken die u zich kunt voorstellen en nodig heeft binnen handbereik.

Op een steenworp afstand van de ontwikkeling vindt u educatieve centra, een uitgebreid commercieel gebied en groene zones. Bezoek de Galvany-markt, waar u een breed commercieel aanbod kunt vinden, met lokale producten van topkwaliteit. Geniet ook van een wandeling door Turó Park, een perfecte plek om te ontspannen.

Ontdek wat deze bevoorrechte omgeving uw nieuwe leven te bieden heeft en profiteer optimaal van quality time.

Bekijk op kaart

Santalo-SantGervasi Prijs vanaf 895.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 1.889.000 € Available Vloer 0 4 3 171m² 142m² Floor plan
Appartement 895.000 € Available Vloer 1 3 2 103m² 21m² Floor plan
Appartement 1.151.000 € Available Vloer 1 3 2 125m² 14m² Floor plan
Appartement 1.193.000 € Available Vloer 1 3 2 132m² 14m² Floor plan
Appartement 1.815.000 € Available Vloer 1 4 3 175m² 26m² Floor plan
Penthouse 1.824.000 € Available Vloer 4 4 3 179m² 16m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now