SantJoan-LuxuryResidences Prijs vanaf 850.000 € Gerenoveerd project

SantJoan LuxuryResidences Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Units available 2
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 131m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 850,000 €

Deze appartementen zijn gelegen in een van de meest gewilde gebieden in het centrum van Barcelona, Passeig Sant Joan, omgeven door restaurants, diensten en uitgaansgelegenheden. Bovendien ligt het op een paar meter van de Arc de Triomf en het Ciutadella-park.

De appartementen van 131 m² – 183 m² bevinden zich in een gerestaureerd gebouw uit de jaren 20, met slechts twee woningen per verdieping.

De appartementen beschikken over balkons en terrassen met prachtig uitzicht op de Passeig Sant Joan en dubbele ramen die de woningen in alle kamers van veel licht voorzien.

Kopers kunnen kiezen tussen een te renoveren appartement en een appartement dat al volledig gerenoveerd is en gemeubileerd verkocht wordt. Kiest u voor de renovatieoptie, dan is er een kant-en-klaar renovatieproject bij een van de meest gerenommeerde interieurarchitectenbureaus van de stad.

Het is een uitstekende gelegenheid om een appartement te verwerven in een gebouw met gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lift, trappen en installaties, en om een gemeenschappelijke ruimte op het dak van het gebouw aan te bieden met een zwembad (vergelijkbaar met de renders).

Deze woningen zijn perfect voor zowel investeerders die een woning willen creëren voor latere verhuur of verkoop, als voor het uiteindelijke gebruik ervan, als hoofdverblijfplaats of als vakantiehuis.

Documentatie

SantJoan-LuxuryResidences Gerenoveerd project

Ligging

Dit project is gelegen aan de Passeig de Sant Joan, in het hart van de wijk Eixample Right in Barcelona. Het is een zeer begeerde wijk van Barcelona die alle noodzakelijke diensten biedt voor uw dagelijkse leven, zoals supermarkten, apotheken, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Het ligt ook heel dicht bij verschillende bezienswaardigheden in de stad, zoals de Arc de Triomf en het Ciutadella-park. Dit alles zonder uitstekende verbindingen met andere delen van de stad te vergeten, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Bekijk op kaart

SantJoan-LuxuryResidences Prijs vanaf 850.000 € Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 3 160m² 20m² -
Appartement 850.000 € Available Vloer 2 3 3 131m² 5m² Floor plan
Appartement 1.720.000 € Available Vloer 2 3 4 183m² 7m² Floor plan
Appartement 1.350.000 € Available Vloer 3 3 2 180m² - -
Appartement 1.500.000 € Available Vloer 3 1 2 178m² - -
Appartement 3.000.000 € Available Vloer 3 5 5 356m² 7m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now