SANTS-LEIVA
Prijs vanaf €390,000 Nieuwe ontwikkeling

SANTS LEIVA Appartementen, Sants, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sants beschikt over prijzen vanaf €390,000 en huur rendement van 5%, 1 Appartementen beschikbaar

 • Units available 1
 • Slaapkamers 2
 • Sizes from 64m²
 • Rental yield up to 4.62%

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sants, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €390,000 en huur rendement van 5%

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in een rustige straat naast Plaça Espanya, in de buurt van La Fira, Montjuic en het winkelcentrum Las Arenas, in de wijk Sants in Barcelona. Momenteel is het gebouw in aanbouw en worden materialen zoals natuursteen gebruikt voor de bekleding van de hoofdgevel. Er is ook laminaat eikenhouten vloeren en steengoed vloeren in natte ruimtes en balkons.

De ontwikkeling biedt 5 huizen waarvan 1 op de begane grond, 2 op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping. Het heeft een kelder met parkeerplaatsen voor auto's en motorfietsen, en opslagruimten niet inbegrepen in de prijs. Alle woningen hebben een terras voor privégebruik op het dak, behalve de begane grond die bestaat uit een terras aan de voet van de woonkamer. Ze hebben ook grote ramen en balkons die veel daglicht binnenlaten.

De woningen zijn aangevuld met de beste materialen, van hun afwerking tot hun speciale kenmerken, zoals dubbele beglazing met een luchtkamer, thermische isolatie, keukens met wit gelakte eenheden en uitgerust met SILESTONE werkbladen en SIEMENS-apparaten. Daarnaast bieden ze verlichting met LED-technologie, verwarmings- en koelsystemen door luchtkanalen met warmtepompen, een video-intercom en beveiligde toegangsdeuren.

Een uitstekende gelegenheid om een ​​gloednieuw huis te verwerven met een terras op een fantastische locatie, dicht bij alle voorzieningen en zeer goed verbonden met de hele stad en de luchthaven met het openbaar vervoer.

Verwachte einddatum: laatste kwartaal van 2019.

highlights

 • 5 huizen met terrassen
 • 4 parkeerplaatsen voor auto's en 2 plaatsen voor motorfietsen (niet inbegrepen in de prijs)
 • 5 opslagruimten (niet inbegrepen in de prijs)
 • Dubbele toegangsdeur tot het gebouw met elektrisch slot en beveiligingssysteem bestaande uit beveiligingscamera's en digitale gecentraliseerde opname
 • Verlichting LED-technologie
 • SILESTONE en SIEMENS keukenapparatuur
 • Videodeur invoer met kleurenscherm
 • Zeer goed verbonden met het openbaar vervoer met de hele stad en de luchthaven
SANTS-LEIVA

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €390,000 n/a 2 Slaapkamers 2 Badkamers 64m², Terras 25m² 4.62%

Ligging

Deze nieuwbouw ligt in de wijk Sants, in het gebied Hostafrancs en naast het Plaça Espanya, waar de winkelcentra Las Arenas en La Fira zijn gevestigd, evenals uitstekende vervoersverbindingen met de hele stad. De berg van Montjuic ligt op een steenworp afstand.

Het gebied heeft geweldige restaurants en culturele bezienswaardigheden, dankzij de nabijheid van Parallel, de thuisbasis van de beste theaters in de stad, en Sant Antoni, een van de beste recreatiegebieden in de stad.

De ontwikkeling ligt op een paar minuten lopen van het Estació de Sants, het centrale treinstation van Barcelona, ​​dus het is zeer goed verbonden met het openbaar vervoer met de hele stad en de luchthaven.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst