SARRIA-AUGUSTA Prijs vanaf €545,000 Nieuwe ontwikkeling
6 afbeeldingen beschikbaar
SARRIA-AUGUSTA Prijs vanaf €545,000 Nieuwe ontwikkeling

SARRIA AUGUSTA Appartementen, Sarrià, Barcelona

 • Completion Q1 2021
 • Units available 6
 • Slaapkamers 2, 3 & 4
 • Sizes from 86m²
 • Bouwvergunning Verleend

SARRIA AUGUSTA Appartementen, Sarrià, Barcelona

Edifici Augusta biedt 24 luxe woningen in Sarrià, een van de meest exclusieve woonwijken van Barcelona. Sarrià staat voor traditie en moderniteit in gelijke delen, en is ideaal voor een gezin, vlakbij de straat, Major de Sarrià, en de gemeentelijke markt, met allerlei lokale winkels en exclusieve etablissementen. De buurt heeft ook uitstekende communicatie, zowel over de weg als met het openbaar vervoer, en ligt dicht bij prestigieuze gezondheidscentra en internationale scholen, waar de kleintjes het beste onderwijs kunnen krijgen.

Deze nieuwbouw bestaat uit 132 m² appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers. De woningen zijn ruim en comfortabel, met een zorgvuldig geplande indeling en uitstekende afwerkingen, zoals hoogwaardige houten vloeren. Ze hebben ook een balkon, de ideale plek om te ontspannen na een lange dag werken.

De kamers, met een modern design en elegante kleurenschema's, ontvangen veel natuurlijk licht. De keuken is volledig uitgerust en is de perfecte ruimte om met het gezin te koken. Bovendien zijn de panden uitgerust met een domoticasysteem waarmee de helderheid en temperatuur van elk van de ruimtes zelfs op afstand kan worden geregeld.

Het nieuwe gebouw is modern van stijl en heeft lichtgekleurde gevels die bijdragen aan het verlichten van de woningen. In de kelder van het gebouw is een garage, voorzien van pre-installatie voor elektrische voertuigen voor wie zich inzet voor duurzamer transport. Op straatniveau is er een aangelegd gebied, waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen.

Hoogtepunten

 • Huizen van 132 m² met 2, 3 en 4 slaapkamers
 • Afwerkingen van uitstekende kwaliteit
 • Veel licht
 • Toegang tot grote balkons
 • Huisautomatiseringssysteem
 • Parkeren en pre-installatie voor het opladen van elektrische auto's
 • Tuin buiten, perfect als speelruimte voor kinderen
 • Exclusieve locatie in Sarrià, een van de meest luxueuze wijken van Barcelona

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in het exclusieve deel van Sarrià, een van de meest gewilde woonwijken van Barcelona. In Sarrià komen moderniteit en traditioneel samen, waar nieuwe gebouwen de oude stad van het gebied ontmoeten, met charmante straten en lokale winkels.

Het ligt ook dichtbij Carrer Major de Sarrià en de gemeentelijke markt, met allerlei exclusieve etablissementen. Daarnaast heeft de buurt uitstekende wegverbindingen (nabij de ringwegen) en met het openbaar vervoer (met het NS station en diverse buslijnen). Het ligt ook dicht bij prestigieuze gezondheidscentra en internationale scholen, waar de kleintjes het beste onderwijs kunnen krijgen.

Bekijk op kaart

SARRIA-AUGUSTA Prijs vanaf €545,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement €545,000 Vloer 0 2 2 86m² - -
Appartement €978,000 Vloer 1 3 2 101m² 16m² -
Appartement €1,253,000 Vloer 1 4 2 133m² 21m² -
Appartement €1,268,000 Vloer 2 4 2 133m² 21m² -
Appartement €1,283,000 Vloer 3 4 2 133m² 21m² -
Appartement €1,298,000 Vloer 4 4 2 133m² 21m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst