Serra-Apartments
Prijs vanaf €545,000 Nieuwe ontwikkeling

Serra Apartments Appartementen, Gótico, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Gótico beschikt over prijzen vanaf €545,000 en huur rendement van 4%, 3 Appartementen beschikbaar

  • Units available 3
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 88m²
  • Rental yield up to 4.09%

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Gótico, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €545,000 en huur rendement van 4%

In het historische hart van Barcelona, ​​in de charmante Gotische wijk, vinden we deze nieuwbouwproject van 13 ruime, rustige, luxe appartementen te koop.

Het indrukwekkende statige gebouw dat deze panden herbergt dateert uit 1890 en is gerenoveerd om spectaculaire, moderne interieurs met een glazen lift te bieden met respect voor en het herstellen van veel van de historische kenmerken, zoals het originele stucwerk aan de voorgevel van het gebouw.

De elegante, exclusieve appartementen zijn verdeeld over verschillende verdiepingen en variëren in grootte van 31 m² tot 148 m². Elke woning heeft 1, 2 of 3 slaapkamers, 1, 2 of 3 badkamers met sanitair van topkwaliteit en vrijvloeiende woon-, eet- en keukenruimtes met hoogwaardige apparatuur en balkons. Klanten kunnen kiezen voor gelijkvloerse woningen met indrukwekkende plafonds van meer dan 4 meter hoog, standaard tussenvloerseigenschappen en penthouses.

Blootgestelde bakstenen muren, houten balken aan het plafond en een combinatie van houten vloeren en keramische tegels combineren moderniteit met historische charme kunstig in deze elegante, gloednieuwe stadswoningen.

highlights

  • 13 eenheden om uit te kiezen
  • In een gebouw dat een goed voorbeeld is van de architectuurarchitectuur van Barcelona
  • Uitstekende locatie in de gotische wijk van Barcelona
  • Prachtig gerestaureerde historische kenmerken
  • 1, 2 en 3-slaapkamerwoningen om uit te kiezen
  • Pas gerenoveerd gebouw met een lift
Serra-Apartments

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €545,000 Vloer 2 2 Slaapkamers 2 Badkamers 88m², Terras 1m² 3.96%
Appartement €880,000 Vloer 2 3 Slaapkamers 3 Badkamers 148m², Terras 1m² 4.09%
Appartement €880,000 Vloer 3 3 Slaapkamers 3 Badkamers 148m², Terras 1m² 4.09%

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in het hart van Ciutat Vella, in de Gotische wijk van Barcelona. Het is omgeven door historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals de prachtige kathedraal van de stad, de Ramblas, Plaça Reial en allerlei musea, winkels, bars en restaurants. Dit is een bevoorrechte locatie en een waar de ware essentie van Barcelona voelbaar is.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst