Serrano-Apartments Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Serrano Apartments Appartementen, Castellana, Madrid

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Castellana, Madrid

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Castellana, Madrid

Dit elegante, volledig gerenoveerde gebouw uit 1920 ligt op het meest rustige deel van Calle Serrano, in de zeer aantrekkelijke wijk Castellana in Madrid. Dit benijdenswaardige adres plaatst de inwoners in het hart van de stad, omringd door high-end restaurants, de beste winkels en met uitzicht op het prachtige Lázaro Galdiano Museum.

Kopers kunnen kiezen tussen 3 en 4 slaapkamers op de derde tot de zevende verdieping met 2 appartementen per verdieping, die variëren van 264 m² - 326 m² en allemaal balkons of terrassen hebben in het geval van de 2 penthouse-woningen. Alle accommodaties hebben een stijlvol interieur met marmeren en houten vloeren, royale woonkamers, eetkamers, moderne keukens en badkamers en slaapkamers met inbouwkasten.

Het project heeft getracht de oorspronkelijke stijl uit 1920 in het gebouw te behouden door de gevel, de trap en andere historische elementen in hun oude glorie te herstellen. Verder zullen eigenaren van onroerend goed genieten van exclusieve gemeenschappelijke ruimtes, zoals een fitnessruimte met een sauna en een bar en een lounge met een terras. Er is ook een prachtig dakterras, een gemeubileerde, gemeenschappelijke ruimte om te zonnebaden, te ontspannen en te barbecuen.

Schitterende nieuwe woningen aan de Calle Serrano.

highlights

  • Woningen met 3 en 4 slaapkamers om uit te kiezen
  • Elegant interieur en een balkon / terras in elke accommodatie
  • Gerestaureerd gebouw uit 1920
  • Benijdenswaardige locatie op Calle Serrano
  • Uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen
Serrano-Apartments

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gevestigd in een historisch gebouw aan de Calle Serrano, het meest gewilde adres in de wijk Salamanca in Madrid. Het ligt in de buurt van het metrostation Gregorio Marañón en in dezelfde straat als de meest exclusieve en bekende winkels van Madrid. Slechts 20 minuten van de luchthaven en 10 minuten lopen naar het beroemde Retiro-park. Om de hoek van de IE Business School en de IE Law School.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst