SJD48678 Prijs vanaf 2.200.000 € Nieuwe ontwikkeling

SJD48678 Huizen / Villa's, Esplugues, Barcelona

 • Completion Q1 2025
 • Units available 3
 • Slaapkamers 5
 • Sizes from 300m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Esplugues, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 2,200,000 €

Deze exclusieve nieuwe ontwikkeling biedt 6 luxe woningen met een modern design, zelfvoorzienend, bioklimatisch en duurzaam, met respect voor het milieu en met zorgvuldige vegetatie op een privéperceel. Gelegen op een bevoorrechte locatie in Esplugues de Llobregat naast de ingang van Diagonal in Barcelona, waar bewoners kunnen genieten van de zonsopgang boven de zee vanuit de rust van hun huis en de nabijheid van Barcelona met zijn brede culturele en gastronomische aanbod. , evenals het voorrecht om naast het natuurpark Collserola te zijn, ideaal voor liefhebbers van natuur en buitensporten.

Deze ontwikkeling bevindt zich op een perceel omgeven door drie wegen, waardoor de toegang voor voetgangers en voertuigen kan worden gedifferentieerd dankzij de oneffenheden van de grond. De toegang is gemeenschappelijk voor de zes woningen, in de bovenstraat de voetgangersstraat via een tuingedeelte dat toegang geeft tot elke woning en in de benedenstraat de parkeerplaats en de architectenbureaus waarin een prestigieus kantoor gevestigd zal worden.

De oppervlakte van deze woningen bedraagt 300m2 verdeeld over 4 verdiepingen, waarvan 44m2 een privégarage met capaciteit voor 3 auto’s, fietsen en motorfietsen. De standaardindeling omvat 5 slaapkamers en vier badkamers met douche, open keuken met schiereiland, Bulthaup-meubilair en Siemens-apparatuur. Uitzicht op zee vanaf verdieping 1 en 2. Liftschacht gepland. De privé buitenruimte tussen terrassen en tuinen varieert van 145m2 in de hoekwoning tot 114m2 in de middenwoningen.

Elk huis heeft vloerverwarming en grote steengoedvloeren voor efficiëntere verwarming en koeling (optioneel natuurparkvloeren tegen meerprijs). Kanaalairconditioning met invertersysteem en luchtontvochtiger. Beide systemen met geïndividualiseerde temperatuurregeling per kamer. De opwekking van warmte of koude wordt gecentraliseerd via geothermische systemen met 14 bronnen, warmteterugwinning, aerothermische energie en fotovoltaïsche panelen, waardoor we huizen kunnen verkrijgen met een hoge energie-efficiëntie (CEE-label A 0,75 en A 0,25), duurzaam en zelfvoorzienend. Aluminium ramen met thermische onderbreking en meerlaags glas van het merk Schuco, efficiënt op thermisch en akoestisch niveau. Veiligheidszonwering met gemotoriseerd verstelbare lamellen. Video-intercomsysteem. LED-armaturen. GIRA domoticasysteem met mobiele applicatie voor afstandsbediening van verwarming, airconditioning, alarm, verlichting en zonwering. Algemene ontkalker. Automatische irrigatie met grijswaterrecuperatie, dankzij de aparte kanalisering van zwart water. Het Ciudad Diagonal-gebied beschikt over particuliere beveiliging.

Een unieke kans om een exclusief op maat gemaakt huis te verwerven gelegen in een luxe nieuwbouwproject dat respectvol is voor het milieu en met uitstekende buitenruimtes, op een prestigieuze locatie naast Pedralbes, Barcelona en in een van de beste wijken van Esplugues de Llobregat . Neem contact met ons op voor meer informatie over deze luxe actie.

BTW van 10% en AJD van 1,5% zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Hoogtepunten

 • Bioklimatische, duurzame en zelfvoorzienende huizen
 • Fantastische locatie en uitzicht op de zee en de stad
 • Uitstekende binnen- en buitenfaciliteiten
 • 300 m² woningen
 • 5-7 slaapkamers en 4-5 badkamers
 • Privé buitenruimte tussen 114 en 145m2m²
 • Mogelijkheid om de distributie en het ontwerp van de woningen aan te passen
 • Mogelijkheid tot extra afwerkingen tegen meerprijs: lift, privézwembad, servicebadkamer, natuurlijk parket.
SJD48678 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De woonwijk Ciudad Diagonal, in Esplugues de Llobregat, valt op door zijn eengezinswoningen in rustige straten en de nabijheid van Barcelona. De woningen zijn zeer goed gelegen, dichtbij internationale scholen, het ziekenhuis Sant Joan de Deu, het winkelcentrum Finestrelles en het stedelijke centrum van Esplugues en Sant Just Desvern, dat opvalt door zijn winkels en restaurants. Het gebied is zeer goed verbonden met het openbaar vervoer naar de stad Barcelona (bus-, tram- en metrolijnen in de nabije toekomst). Het ligt dicht bij hoogwaardige sportcentra en internationale en nationale onderwijscentra. Gemakkelijke toegang tot routes voor vertrek vanuit Barcelona en snelle toegang tot de luchthaven.

Bekijk op kaart

SJD48678 Prijs vanaf 2.200.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin
Villa 2.200.000 € Available 5 4 300m² 66m² 48m²
Villa 2.200.000 € Available 5 4 300m² 66m² 48m²
Villa 2.200.000 € Available 5 4 300m² 66m² 48m²
Villa 2.280.000 € Available 5 4 300m² 66m² 79m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now