Uitverkocht
SLS-MADRID-INFANTAS Nieuwe ontwikkeling

SLS MADRID INFANTAS Appartementen, Justicia, Madrid

  • Completion Q1 2026

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Justicia, Madrid

Lucas Fox presenteert de eerste SLS-residentie in Europa: SLS Madrid Infantas, een verzameling van 33 privéwoningen van de hoogste kwaliteit en verfijning. Gelegen in een zorgvuldig gerenoveerd historisch gebouw met balkons, ramen en gevel, biedt dit luxe project verschillende soorten buitenappartementen en 3 penthouses met prachtige terrassen, samen met een breed scala aan luxe voorzieningen.

Dit iconische gebouw, dat begin 2024 met de zorgvuldige renovatie zal beginnen, ligt op een hoek en beschikt over een klassieke gevel met balkons, lijstwerk en balustrades, waarin klassiek en het opmerkelijke innovatieve SLS samenkomen. De 33 woningen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers, zullen beschikken over topkwaliteit en diensten die u onderdompelen in een woonconcept dat lijkt op een 5-sterrenhotel.

SLS Madrid zal haar bewoners een breed scala aan luxe voorzieningen bieden, waaronder een privé-eetzaal, flexibele vergaderruimtes, een fitnessstudio, een binnenzwembad en een filmzaal. Bewoners zullen ook genieten van een adembenemend uitzicht over Madrid vanaf het weelderige dakterras, dat beschikt over een buitenzwembad en een speciale ruimte waar u naast een vuurplaats de prachtige zonsondergangen van Madrid kunt bewonderen. Een restaurant op de begane grond maakt dit prachtige project compleet.

Ontworpen door de Spaanse architect Eduardo Sánchez Eznarriaga in de jaren twintig en ooit de thuisbasis van schrijver Enrique Jardiel Poncela, ervaart u het leven in een van de meest exclusieve gebouwen van de hoofdstad.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

Houd er rekening mee dat:

SLS Madrid Infantas Residences (Project) is geen eigendom van, ontwikkeld of verkocht door Ennismore France SAS (Licentiegever) of haar dochterondernemingen. Inverlis 1 SL, (licentiehouder), is onafhankelijk eigendom van en wordt beheerd en is als enige verantwoordelijk voor de eigendom, ontwikkeling en exploitatie van het project.

De licentienemer gebruikt de SLS en bepaalde SLS-handelsmerken op grond van een beperkte, niet-exclusieve, niet-overdraagbare en niet-sublicentieerbare licentie van Licentiegever. Onder bepaalde omstandigheden kan de licentie worden beëindigd of ingetrokken volgens de voorwaarden ervan, in welk geval het Project niet het recht heeft om het merk SLS of de handelsmerken van SLS te gebruiken. Licentiegever geeft geen enkele verklaring of garantie met betrekking tot de Eenheden of het Project en is niet verantwoordelijk voor de marketingpraktijken van Licentienemer, waaronder deze website, advertenties en verkoopvertegenwoordigingen.

SLS-MADRID-INFANTAS Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Boetiekrenovatie van slechts 33 appartementen
  • Merkwoningen van SLS
  • Volledige voorzieningen en hotelstijldiensten
  • Fitnessstudio, sparuimte met zwembad en jacuzzi
  • Zwembad op het dak
  • Ruime appartementen met royale plafondhoogtes

Ligging

Deze nieuwbouwontwikkeling bevindt zich in de wijk Justicia, een architectonisch juweeltje in het hart van de Spaanse hoofdstad.

Justicia staat bekend om zijn gastvrije en moderne sfeer, waarbij geschiedenis en traditie naadloos worden gecombineerd met hedendaagse energie. De geplaveide straatjes en historische gebouwen getuigen van het rijke verleden, terwijl de moderne cafés, trendy restaurants en boetiekjes de avant-gardistische geest weerspiegelen.

Als u zich in een van de meest gewilde en meest trendy wijken van Madrid bevindt, betekent dit dat u kunt genieten van het beste culturele aanbod, zoals het Retiro Park, het Círculo de Bellas Artes, diverse musea als het Prado en het Thyssen-Bornesmiza.

Bekijk op kaart

SLS-MADRID-INFANTAS Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now