Uitverkocht
STC26707 Nieuwe ontwikkeling
7 afbeeldingen beschikbaar
STC26707 Nieuwe ontwikkeling

STC26707 Huizen / Villa's, Sant Cugat, Barcelona

STC26707 Huizen / Villa's, Sant Cugat, Barcelona

De ontwikkeling van Francesc Moragas is een fantastisch nieuwbouwproject van 1.451 m² gelegen in het belangrijkste winkelgebied van Sant Cugat del Vallès, op slechts 5 minuten van het treinstation en 50 meter van het zenuwcentrum van de stad.

De ontwikkeling biedt in totaal 10 eigendommen, waaronder 6 appartementen en 4 huizen. De woningen bestaan uit een grote woon-eetkamer met een volledig ingerichte keuken met eersteklas inbouwapparatuur. Ze bieden ook 1 tot 4 slaapkamers en 1 tot 4 badkamers.

Het is een modern, stijlvol gebouw ontworpen voor het comfort van het hele gezin. Woningen zoals aluminium buitenschrijnwerk en gelaagd glas met een Climalit-luchtkamer garanderen de hoogste energie-efficiëntie. Alle woningen hebben een uitstekende interieurafwerking, met ingebouwde kleerkasten, gelakte en massief houten deuren en AC4 gelamineerde parketvloeren. Ze hebben ook een garage in hetzelfde gebouw.

Hoogtepunten

  • Appartementen en huizen met 1 tot 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers
  • Terrassen
  • Uitgerust door prestigieuze merken
  • Afwerkingen van uitstekende kwaliteit
  • Goede locatie

Ligging

De ontwikkeling is gelegen in een voetgangersstraat in het centrum van Sant Cugat, een van de beste wijken om in te wonen. Het ligt op 2 minuten lopen van het klooster en wordt omgeven door alle voorzieningen van het topgebied.

Het is zeer goed verbonden, op slechts 5 minuten van het treinstation. Het is ook zeer dicht bij de AP-7, de C-16 en de C-58, evenals 27 km van de luchthaven van Barcelona.

Bekijk op kaart

STC26707 Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst