Uitverkocht
The-Resina-6IX Nieuwe ontwikkeling

The Resina 6IX Huizen / Villa's, New Golden Mile, Costa del Sol

  • Completion Q1 2023
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

Het project Resina 6IX bevindt zich op de top van de heuvel in La Resina Golf Club. De eigenaren van de 6 villa's hebben een eigen beveiligingspoort die zorgt voor een exclusieve gated community. Gelegen op het verhoogde perceel geeft u het gevoel op de top van de wereld te zijn, vooral wanneer u geniet van het uitzicht tot aan de kust van Afrika.
Elk van de luxueuze eigentijdse villa's heeft ongeveer 1.109 m² en in totaal 4-5 slaapkamers, 2 op de begane grond en de rest op de eerste verdieping, met de mogelijkheid om meer toe te voegen in de ruwe kelder. De combinatie van de open keuken en zitkamer met grote schuifpuien creëert een lichte en luchtige leefruimte.


De buitenkant omvat een groot terras met een overloopzwembad met zout water, een verzorgde tuin, een gezellige loungeruimte en een eetruimte, perfect om buiten te dineren. Bij de woningen horen 2 parkeerplaatsen en een ruime berging in de onderbouw. Optionele functies zijn onder meer een buitenkeuken en barbecue, een extra terras op het dak met een jacuzzi, volledig alarm en geluidssystemen, evenals een autolader als voorinstallaties.


Dankzij de toegang aan de voorkant van de golf kan de residentie genieten van de golfbaan met een eigen gepersonaliseerde golfkar, die bij elke villa in The Resina 6IX is inbegrepen, dit is ook inclusief het VIP-lidmaatschap in de gemeenschap die u volledige toegang geeft tot alle faciliteiten in La Resina Golf . Een privé zoutwaterzwembad is verbonden met de woonkamer en creëert een prachtig uitzicht over het zwembad en de Noord-Afrikaanse kust. U kunt kiezen uit een portfolio van opties, zoals een bioscoopzaal, een eigen spa en fitnessruimte, een crossfit-fitnessruimte, een loungeruimte bij het zwembad, extra slaapkamers en meer.

The-Resina-6IX Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Ontwikkeling De Resina 6IX ligt in het hart van de Gouden Driehoek, op slechts een paar minuten van het prachtige oude centrum van Estepona en het meest exclusieve deel van Marbella, een van de bekendste resorts aan de Costa del Sol. Puerto Banús is ook in de buurt.

Bovendien wordt La Resina Golf en Country Club beschouwd als een van de meest idyllische 9-holes banen in Andalusië. is gelegen op de top van de Resina Hill in het centrum van de Double-gated Club Community. In de omgeving kunt u genieten van de La Resina Oasis dicht bij alle faciliteiten die u nodig heeft; van het iconische strand (Playa de Guadalmansa) tot de high-end restaurants.

The-Resina-6IX Nieuwe ontwikkeling

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now