The-White-Angel-Cala-Comte
Prijs vanaf €2,800,000 Nieuwe ontwikkeling

The White Angel Cala Comte Huizen / Villa's, San José, Ibiza

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in San José, Ibiza beschikt over prijzen vanaf €2,800,000, 9 Huizen / Villa's beschikbaar

  • Units available 9
  • Slaapkamers 5
  • Sizes from 352m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in San José, Ibiza beschikt over prijzen vanaf €2,800,000

Deze privé-eigendommen worden omringd door netjes onderhouden gemeenschappelijke tuinen met bomen en geplaveide paden en zijn voorzien van een mix van mediterrane architectuur met de nieuwste technologie en design van de architect Victor Rahola, om de ultieme luxe woning op Ibiza te bieden.

Tot de gemeenschappelijke voorzieningen behoren de 24-uurs videobewaking met een centraal beveiligingskantoor bij de ingang voor de ontwikkeling, evenals een conciërgedienst die op maat gemaakte diensten biedt voor stressvrij huisbeheer en -plezier.

Elk van de villa's met 5 slaapkamers heeft een minimale bebouwde oppervlakte van 394 m² en een overloopzwembad omgeven door een prachtig zonneterras met natuurlijke bamboevloertegels en duurzaam aangelegde tuinen met pergola's; een privéoase in de zon.

In de villa's vinden we een elegant neutraal kleurenpalet en uitstekende afwerkingen van hoge kwaliteit. Zandkleurige vloeren en enorme op het zuidwesten gelegen ramen met uitzicht op zee creëren een licht, luchtig interieur. De keukens worden ingericht met designmeubels, hoogwaardige apparatuur, Silestone-werkbladen en een centraal eiland, terwijl de badkamers de allerbeste Porcelanosa-tegels en -afwerkingen zullen bevatten. Verder beschikken de villa's over enorme kelders en parkeerplaatsen binnen of buiten voor meerdere voertuigen.

Zoals men van een woning van dit kaliber mag verwachten, is er een domoticasysteem geïnstalleerd, een achtergrondmuzieksysteem en een pre-installatie voor overal wifi.

Een oase van stijl en comfort aan de glorieuze zuidwestkust van Ibiza.

Prijzen starten vanaf € 2.750.000

The-White-Angel-Cala-Comte

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Huis / Villa €2,800,000 n/a 5 Slaapkamers 4 Badkamers 394m², Terras 289m² -

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst