Urbania-Apartments Nieuwe ontwikkeling
38 afbeeldingen beschikbaar
Urbania-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Urbania Apartments Appartementen, Sitges Town, Barcelona

  • Completion Q3 2019
  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 90m²
  • Bouwvergunning Verleend

Urbania Apartments Appartementen, Sitges Town, Barcelona

Op slechts 2 minuten lopen van het strand en alle voorzieningen die Sitges te bieden heeft, vinden we deze fantastische nieuwbouwproject van 7 smaakvol afgewerkte appartementen met allemaal een groot privéterras en uitzicht op zee.

Deze high-end woningen zijn de perfecte plek om het meest van het benijdenswaardige mediterrane klimaat te maken dankzij hun privé buitenruimte en de nabijheid van het strand. Een opmerkelijke kans om een fantastisch nieuw energiezuinig huis te verwerven met een vlekkeloos hedendaags interieur en een van de beste locaties in het centrum van deze levendige kustplaats.

Het gebouw bestaat uit 2 appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping en een penthouse op de bovenste verdieping, allemaal met ruime privéterrassen. Het gebouw heeft een lift vanaf de eerste verdieping.

Deze appartementen zouden een ideaal hoofdverblijf en een perfect tweede huis in het centrum van Sitges zijn. Ook interessant voor beleggers die op zoek zijn naar een gezond rendement op hun investering.

Alle units zijn voorzien van volledig ingerichte keukens en Electrolux-apparatuur en ingebouwde kasten.

highlights

  • Hoogwaardige, eigentijdse afwerkingen
  • Duurzame huizen met energiebesparende technologie
  • Grote privéterrassen en uitzicht op zee
  • Bevoorrechte locatie op slechts 2 minuten lopen van het strand
  • Alle voorzieningen van het stadscentrum voor de deur

Ligging

Dit gebouw ligt in het hart van het stadscentrum van Sitges en op slechts 2 minuten lopen van het strand. Het treinstation, supermarkten, gezondheidscentrum, winkels, bars en restaurants liggen allemaal op slechts een paar minuten lopen.

Sitges is een kleine stad op ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona die wereldwijd bekend staat om zijn filmfestival en carnaval. Het bevindt zich in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, golfbanen, jachthavens en historische locaties.

Bekijk op kaart

Urbania-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst