Urgell-Gran-Via Nieuwe ontwikkeling
12 afbeeldingen beschikbaar
Urgell-Gran-Via Nieuwe ontwikkeling

Urgell Gran Via Appartementen, Eixample Links, Barcelona

  • Units available 4
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 68m²
  • Rental yield up to 4.52%

Urgell Gran Via Appartementen, Eixample Links, Barcelona

Dit opwindende nieuwe project biedt momenteel 5 van 11 gloednieuwe appartementen in een volledig gerenoveerd gebouw uit 1920 met een nieuwe lift, gas-, elektriciteits- en waterinstallaties en gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes en façade. Het is te vinden aan de Carrer Comte d'Urgell naast Carrer Diputació, een uitstekende locatie in Eixample Left, waardoor inwoners erg dicht bij de beroemde Sant Antoni-markt, winkels, restaurants en openbaar vervoer zijn.

De woningen zijn verdeeld over 4 verdiepingen met balkons of een terras. De appartementen hebben een bebouwde oppervlakte variërend van 62 m² tot 69 m² en bestaan ​​allemaal uit een woonkamer, een keuken, de hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede badkamer.

De afwerkingen zijn van uitstekende kwaliteit door geheel met dubbele beglazing met aluminium schrijnwerk, brede natuurlijke houten vloerplanken, gasverwarming, airconditioning kanalen, Catalaanse gewelfde plafonds met aantrekkelijke houten balken, porselein vloeren in badkamers en Silestone keukens uitgerust met Smeg apparaten.

Deze prachtige appartementen zijn ideaal als een thuis in de stad of als een investeringsmogelijkheid.

highlights

  • Uitstekende centrale locatie in de stad
  • Volledig gerenoveerde periode gebouw
  • Balkons / terras
  • Hoogwaardige afwerkingen

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen aan de Carrer Comte d'Urgell naast Carrer Diputació, in Eixample Left. Dit is een uitstekende locatie in Barcelona, ​​zeer dicht bij de beroemde Sant Antoni-markt, winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Bekijk op kaart

Urgell-Gran-Via Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst