VALDEMARIN-NORTE Prijs vanaf 4.300.000 € Nieuwe ontwikkeling

VALDEMARIN NORTE Huizen / Villa's, Aravaca, Madrid

 • Completion Q4 2025
 • Units available 3
 • Slaapkamers 5
 • Sizes from 680m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Aravaca, Madrid beschikt over prijzen vanaf 4,300,000 € en huur rendement van 5%

Valdemarín Norte is een buitengewoon nieuwbouwproject op een toplocatie in Valdemarin, bestaande uit negen prachtige vrijstaande villa's op privépercelen tot 2.500 m², met een elegant en tijdloos ontwerp van de bekroonde architecten Bueso-Inchausti & Rein.

Deze fantastische gezinswoningen met 5 slaapkamers zijn ware meesterwerken van hedendaagse architectuur en bieden het comfort van wonen op slechts één verdieping, met aangelegde tuinen en grote zwembaden en ruime kamers die in elkaar overvloeien en met elkaar communiceren, maar ook naadloos aansluiten op de overdekte veranda's de grens tussen binnen en buiten vervagen.

Het ontwerp van Bueso-Inchausti & Rein zoekt altijd naar balans tussen vorm en functie en de architecten hebben kwaliteit en comfort vooropgesteld in Valdemarin Norte, wat resulteert in villa's die opvallen door hun functionaliteit, veelzijdigheid en uitmuntendheid.

De villa's zijn ontworpen in een L-vorm met de twee vleugels die rond de tuin draaien, waardoor een intieme ruimte ontstaat voor ontspanning en het ontvangen van gasten.

De centrale binnenplaats verbindt de twee vleugels en zorgt voor een natuurlijke en functionele scheiding van de slaapvertrekken en de woon- en entertainmentruimtes.

De woonkamer, eetkamer en keuken kunnen onafhankelijk van elkaar worden gebruikt wanneer privacy vereist is, maar bewoners kunnen ook genieten van deze veelzijdige ruimtes met een open indeling, aangezien ze allemaal met elkaar verbonden zijn door kamerhoge schuifdeuren.

De woonkamer, met zijn majestueuze afmetingen en zijn enorme dubbele hoge ramen, staat centraal en staat in directe verbinding met de tuin.

De slaapvertrekken vallen op door hun lichte en warme sfeer en bieden een oase van rust om echt te ontspannen van de dagelijkse activiteiten.

De ruime hoofdsuite kan worden beschouwd als een apart woongedeelte, aangezien deze bestaat uit een grote slaapkamer met ensuite kleedkamer en een eigen badkamer.

In deze nachtvleugel vinden we 3 grote extra slaapkamers met ensuite badkamers.

Kortom, Valdemarin Norte is een unieke ontwikkeling en zijn kwaliteiten zullen indruk maken op de meest veeleisende kopers. Neem vandaag nog contact op met Lucas Fox om een bezoek aan de percelen te organiseren of om de gedetailleerde plattegronden en het dossier op te vragen. We werken 7 dagen per week om onze klanten van dienst te zijn.

VALDEMARIN-NORTE Nieuwe ontwikkeling

Extra's

 • Kalksteen natuursteen in de lobby, woonkamer, grote slaapkamer en badkamers
 • Eikenhouten vloeren in secundaire slaapkamers en kelder
 • Gepolijste betonnen vloer in garage
 • Aerothermisch systeem voor de productie van sanitair warm water, verwarming en koeling
 • Verwarmde en verkoelende vloeren met programmeerbare thermostaat in elke kamer
 • Extra airconditioning via kanalen in de woonkamer
 • Domotica: KNX systeembekabeling met 7” scherm. Integratie van verwarmingsregeling, airconditioning, videoportier en irrigatie
 • Keuken: meubels op maat en hoogwaardige toestellen
 • Tuin: Gras met gazonirrigatie-installatie
 • Toegangsdeuren voor gemotoriseerde voertuigen
 • Zwembad: standaard chloreringssysteem en zuivering door skimmers

Ligging

Valdemarin is een van de meest prestigieuze buurten van Madrid op slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum, waar bewoners kunnen genieten van het beste van twee werelden. Enerzijds biedt het een zeer serene woonomgeving, gekenmerkt door grote open groene ruimten, buurtparken en brede lanen, en anderzijds ligt het dicht genoeg bij het centrum om te genieten van alle aanbiedingen van de hoofdstad.

Valdemarin onderscheidt zich ook door zijn aanbod van internationale topscholen (Mater Salvatoris, Stella Maris, Montessori School) en ziekenhuizen (Sanitas La Zarzuela, Vithas) en zijn veiligheid vanwege de nabijheid van het CNI en het Koninklijk Paleis de la Zarzuela.

Bekijk op kaart

VALDEMARIN-NORTE Prijs vanaf 4.300.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa 4.300.000 € Available Vloer 0 5 6 680m²
Villa 4.400.000 € Available Vloer 0 5 6 680m²
Villa 4.400.000 € Available Vloer 0 5 6 680m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now