Valldonzella-Santantoni Prijs vanaf 475.000 € Nieuwe ontwikkeling

Valldonzella Santantoni Gebouwen, El Raval, Barcelona

  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 65m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in El Raval, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 475,000 €

Lucas Fox presenteert de nieuwbouwproject Valdonzella Sant Antoni, in een nieuw gebouw in het hart van de wijk Sant Antoni, een van de beste locaties in Barcelona, met allerlei diensten en vrijetijdsactiviteiten, evenals snelle toegang tot de rest van de stad.

Wat betreft het gebouw, het heeft slechts 10 huizen, dus het zorgt voor maximale rust. Evenzo biedt het zijn bewoners opslagruimtes die bij de prijs zijn inbegrepen, evenals een prachtig dakterras met een solarium waar u het hele jaar van kunt genieten. Een comfortabele lift verbindt u met alle verdiepingen.

De appartementen met 1 of 2 slaapkamers hebben oppervlaktes tussen de 70 en 150 m². Daarnaast worden begane grond appartementen met dubbelhoge tuinen aangeboden.

Alle appartementen hebben een modern en open ontwerp, met het daggedeelte in een open ruimte die de woonkamer, eetkamer en keuken herbergt, evenals flexibele lay-outs waarmee ze zich kunnen aanpassen aan de behoeften van hun eigenaren. Evenzo hebben ze grote kamerhoge ramen, die het gevoel van ruimte vergroten, een overvloed aan natuurlijk licht de hele ruimte binnenlaten en het terras op een vloeiende manier verlaten, waardoor het interieur en het exterieur met elkaar worden verbonden.

Onder zijn kenmerken kunnen we het aerothermische systeem voor de productie van sanitair warm water en voor vloerverwarming, een airconditioningsysteem via kanalen en het domoticasysteem om verlichting en airconditioning te regelen, evenals het verbruik te bewaken, benadrukken.

Voor meer comfort hebben ze aluminium buitenkozijnen met thermische onderbreking en dubbele beglazing met een luchtkamer, laminaatparketvloeren met grote lamellen en porseleinen vloeren in de badkamers. Ten slotte zijn de keukens volledig uitgerust met de beste kwaliteiten, zoals Bosch-apparatuur en hoogwaardige Kryon-werkbladen.

Om al deze redenen zijn woningen ontworpen waarin comfort en duurzaamheid voorop staan. Neem voor meer informatie contact op met Lucas Fox.

Hoogtepunten

  • 1-2 slaapkamer huizen
  • Terrassen
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Opslag ruimtes
  • Solarium op het dak
  • Uitstekende locatie

Documentatie

Valldonzella-Santantoni Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen in de wijk Sant Antoni in Barcelona, een centraal gebied dat allerlei diensten en culturele en recreatieve activiteiten biedt. Het ligt zeer dicht bij verschillende toeristische attracties in Barcelona, zoals Plaça Catalunya, Plaça Universitat en Las Ramblas. Het gebied biedt uitstekende restaurants, winkels en bedrijven, evenals kunstgalerijen, musea zoals MACBA en boekhandels. Bovendien ligt het zeer dicht bij de beroemde markten van Sant Antoni of La Boquería.

Ten slotte biedt het snelle toegang tot andere delen van de stad, hetzij met het openbaar vervoer met een breed bus- en metronetwerk, hetzij met de auto.

Bekijk op kaart

Valldonzella-Santantoni Prijs vanaf 475.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 1 62m² 43m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 1 67m² 12m² -
Appartement 475.000 € Available Vloer 2 2 1 65m² - Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 4 2 1 66m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 4 2 1 66m² 11m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now