Nieuw
VenturadelaVega Prijs vanaf 1.650.000 € Nieuwe ontwikkeling

VenturadelaVega Huizen / Villa's, Pedregalejo - Cerrado de Calderón, Malaga

  • Completion Q1 2026
  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 324m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Pedregalejo - Cerrado de Calderón, Malaga beschikt over prijzen vanaf 1,650,000 €

Ventura de la Vega is een gloednieuw project bestaande uit 2 halfvrijstaande nieuwbouwwoningen in Pedregalejo, Malaga, op een prachtige locatie op slechts 200 meter van het strand en 20 minuten ten oosten van de stad Malaga.

Het project bestaat uit twee huizen van vier verdiepingen, elk 325 m² groot en bieden ruime woonruimtes, 3 slaapkamers, 4 badkamers, een fantastisch dakterras en een privétuin met een zwembad.

Deze huizen zijn ontworpen om comfort, buitenruimte, privacy en toegankelijkheid te combineren, waardoor ze een ideale plek zijn voor gezinnen om te wonen. Daarnaast beschikt elke woning over twee parkeerplaatsen.

Met afwerkingen van prestigieuze merken zoals Porcelanosa, Gamadecor en Noken wordt uitmuntendheid gevonden in elk detail. Bovendien profiteren deze milieuvriendelijke woningen van energiebesparende kenmerken, zoals zonnepanelen die helpen de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en een duurzame en milieuvriendelijke toekomst op te bouwen, maar die huiseigenaren ook de mogelijkheid bieden om op de lange termijn kosten te besparen.

Vraag gerust meer informatie over deze nieuwbouwwoningen in Pedregalejo

Documentatie

VenturadelaVega Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Gelegen op slechts 200 meter van de zee en 20 minuten ten oosten van de stad Malaga, geniet dit nieuwe project zeker een bevoorrechte locatie.

Pedregalejo, van oudsher een vissersdorp, is momenteel een van de meest exclusieve woonwijken van Malaga. De charmante baaien, samen met het gevarieerde aanbod aan restaurants en cafés, maken het een uniek gebied om te wonen in Malaga.

Bekijk op kaart

VenturadelaVega Prijs vanaf 1.650.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Villa - Verkocht 3 4 325m² 85m² 103m² -
Villa 1.650.000 € Available 3 4 324m² 85m² 103m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now