Laatste eenheden
ViaAugusta-Residences Prijs vanaf 990.000 € Nieuwe ontwikkeling

ViaAugusta Residences Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 106m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sant Gervasi - Galvany, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 990,000 €

Deze uitzonderlijke nieuwbouw is gelegen in Sant Gervasi, een van de meest exclusieve buurten van Barcelona, op een steenworp afstand van Avinguda Diagonal en Passeig de Gracia. Een benijdenswaardige locatie nabij de beste delen van de stad, met alle diensten binnen handbereik en met uitstekende vervoersverbindingen.

Via Augusta Residences bestaat uit in totaal 17 woningen verdeeld over 5 verdiepingen, waaronder appartementen en duplexen met 2-3 slaapkamers en 2 badkamers. Bovendien zal deze nieuwbouwproject haar bewoners een terras-solarium bieden met een gemeenschappelijk zwembad, perfect om te genieten van de mediterrane zon, en een wellness- en vergaderruimte. Het heeft ook 2 liften, en garage en bergingen in de kelder.

De woningen kenmerken zich door hun ruimtelijkheid, variërend van 105 m² tot 137 m², hun overvloedige lichtinval en een minimalistische en elegante vormgeving waarin wit, grijs en hout de boventoon voeren. De meeste hebben toegang tot een terras / balkon van 11 m² tot 24 m², ideaal om het uitzicht op Barcelona te bewonderen en te ontspannen na een lange dag.

De 3 duplexen op de begane grond hebben uitzicht op de Carrer Julia Romea en bestaan uit 2 slaapkamers en 2 badkamers met toegang tot een ruim terras. De bovenste verdiepingen bieden ook woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, met uitzicht op dezelfde straat. Aan de andere kant hebben de huizen met 3 slaapkamers een balkon met uitzicht op de Via Augusta en zijn ze tweeledig. Ten slotte zullen de appartementen op de bovenste verdieping kunnen genieten van de luxe van een privéterras met een zwembad en uitzicht op de stad.

Uiteraard hebben de woningen een hoogwaardige inrichting en afwerking. Ze zullen genieten van vloerverwarming met compatibel parket, Bulthaup-keukens die volledig zijn uitgerust met Bosch-apparatuur en witmarmeren vloeren, airconditioning door Mitsubishi-kanalen en led-verlichting. Opgemerkt moet worden dat de flats ook zullen beschikken over een domoticasysteem om maximaal comfort te garanderen.

Een luxe en exclusief project in een van de beste delen van Barcelona.

Hoogtepunten

  • 17 woningen met 3-2 slaapkamers en 2 badkamers
  • 105 m² - 137 m² en terras-balkon van 11 m² - 24 m²
  • Ruime en lichte kamers met een elegant design, met hoogwaardige afwerking
  • De appartementen op de bovenste verdieping hebben toegang tot een terras met een privézwembad
  • Zonneterras met gemeenschappelijk zwembad, wellness / vergaderruimte
  • Parkeer- en bergingen
  • In een exclusieve woonwijk, vlakbij Avinguda Diagonal en Passeig de Gracia
ViaAugusta-Residences Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze luxe nieuwbouwproject is gelegen in Sant Gervasi-Galvany, het meest exclusieve gebied van Barcelona. Het ligt op een paar meter van twee van de belangrijkste verkeersaders van Barcelona: Avinguda Diagonal en Passeig de Gràcia, evenals de straten van Eixample, een dynamische wijk vol winkels met de beste merken, exclusieve restaurants, terrassen, kunstgalerijen en allerlei vrijetijdsmogelijkheden. Daarnaast beschikt de woning over een uitstekend openbaar vervoersnetwerk, waaronder trein, metro en bus.

Bekijk op kaart

ViaAugusta-Residences Prijs vanaf 990.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 990.000 € In prijs verlaagd Vloer 0 2 2 106m² 25m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 115m² 28m² -
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 121m² 29m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 106m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 2 134m² 12m² -
Penthouse 2.315.000 € Available Vloer 4 3 2 134m² 83m² Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now