Uitverkocht
VIL15890 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

VIL15890 Huizen / Villa's, Cunit, Costa Dorada

  • Completion Q2 2021
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Cunit, Costa Dorada

Nieuwbouwproject in een natuurlijke omgeving in de wijk Trencarroques, op enkele minuten van het centrum van Cunit, Cubelles en zijn stranden, 10 minuten van Vilanova i la Geltrú, 15 minuten van Sitges en 30 minuten van Barcelona.

Het biedt 18 semi-vrijstaande huizen, allemaal met een spectaculair uitzicht op zee, optioneel privé zwembad en tuin, evenals de meest geavanceerde energie-efficiëntie-systemen. Deze omvatten aerotermia voor de airconditioning van het hele huis en het warm water voor huishoudelijk gebruik, systeem van thermische isolatie van buitenaf met dubbele wand met polyurethaanlaag volgens de nieuwste regelgeving, buitenschrijnwerk van PVC van de hoogste kwaliteit met thermische isolatie van 5 kamers, veranda's en daken met thermische en akoestische isolatie en veiligheidsdeuren. Zowel de buitenkant als het interieur van deze huizen bieden de beste kwaliteit materialen.

Er zijn 2 soorten huizen beschikbaar, allemaal halfvrijstaand. De huizen 1 t / m 10 hebben een lichtbruine buitengevel, een privégarage, een grote woonkamer met toegang tot een veranda en een eigen tuin met een zwembad. Ze bestaan uit een grote keuken, 2 tweepersoonsslaapkamers en 1 eenpersoonskamer, 2 badkamers en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, schuine plafonds, kleedkamer en terras.

Huizen 11 tot 18 bieden een zichtbare witte bakstenen gevel, een privégarage, grote woonkamer met toegang tot een veranda en een eigen tuin met zwembad, grote keuken en gastentoilet. Ze hebben 3 slaapkamers, een badkamer en de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer.

De vloeren van alle huizen zijn afgewerkt met porseleinen tegels, evenals de wanden van de badkamers. De interieurafwerkingen zijn van hoge kwaliteit, met op maat gemaakte gelakte witte keukenblokken, hoogwaardige badkamermeubelen en gelakte witte binnendeuren. Alle kamers liggen aan de buitenkant en kijken uit op daglicht en de hele dag zon.

Huizen gemaakt om te genieten van de natuur, perfect voor beleggers en gezinnen vanwege hun kenmerken en locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

highlights

  • 18 semi-vrijstaande huizen met een spectaculair uitzicht op zee, een eigen tuin en optioneel privézwembad
  • Materialen en afwerkingen van de beste kwaliteit en ontworpen voor energie-efficiëntie en duurzaamheid
  • Fantastische locatie, omringd door groen en dicht bij het strand
  • 2 soorten woningen met alle voorzieningen
  • Uitstekende oriëntatie naar buiten toe om te genieten van overvloedig natuurlijk licht
VIL15890 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De huizen zijn gelegen in de woonwijk Trencarroques, op een paar minuten van het centrum van Cunit en Cubelles en de stranden, op 10 minuten van Vilanova i la Geltrú, op 15 minuten van Sitges en op 30 minuten van Barcelona. De huizen grenzen aan een natuurpark en zijn omgeven door de natuur, naast een bushalte. Voor de huizen is er een speeltuin en een gebied waarop niet kan worden gebouwd.

VIL15890 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa - Verkocht 4 3 152m²
Villa - Verkocht 4 3 157m²
Villa - Verkocht 4 3 157m²
Villa - Verkocht 4 3 152m²
Villa - Verkocht 4 3 152m²
Villa - Verkocht 4 3 212m²
Villa - Verkocht 4 3 157m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now