VIL46352 Prijs vanaf 269.000 € Nieuwe ontwikkeling

VIL46352 Appartementen, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

 • Units available 2
 • Slaapkamers 2
 • Sizes from 72m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 269,000 €

Lucas Fox presenteert deze promotie van drie exclusieve luxe appartementen aan zee te koop in Vilanova i la Geltrú.

De appartementen hebben een indeling met open ruimtes, zoals de woon-eetkamer met de open keuken en hebben toegang tot een eigen patio. Ze bieden lichte ruimtes, met hoge plafonds van 3,25 meter en hoge deuren van 2,50 meter, die zeer ruim zijn. Het nachtgedeelte beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. Alle ruimtes in de appartementen zijn door een binnenhuisarchitect ingericht, vooral de eetkamer, keukens en badkamers, om een moderne en comfortabele sfeer te creëren.

Bovendien bieden ze een grote energie-efficiëntie, met een ultramodern kanaalairconditioningsysteem, aangedreven door aerothermische energie, dat de duurzaamheid van de woningen garandeert. Ze beschikken ook over de beste afwerkingen en technologieën, zoals fijne rieten daken van plantaardige vezels, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook ecologisch en duurzaam zijn. De keukens zijn volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een wasmachine.

De woningen zijn gelegen in een van de meest bevoorrechte delen van de stad, naast de boulevard en tussen de stranden van Faro de Sant Cristófol en Adarró. Deze onverslaanbare locatie biedt comfortabele en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste punten van de stad, evenals de mooiste stranden van de Costa Dorada.

Mis de kans niet om een van deze drie exclusieve appartementen te verwerven: de Voramar Xaloc, de Claramar Xaloc of de Terramar Xaloc. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om een parkeerplaats aan te kopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze hoogwaardige appartementen.

Hoogtepunten:

 • Appartementen met 2 slaapkamers
 • Tuin
 • Aan Zee
 • Energie-efficiëntie
 • Geweldige kwaliteiten
VIL46352 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Vilanova i la Geltrú is de hoofdstad van de regio El Garraf, met een uitstekend historisch centrum, groene ruimtes, boulevard en boulevard. Daarin vinden we de belangrijkste commerciële en dienstverlenende activiteiten van de regio, met de Hogere Polytechnische School van Vilanova, verschillende middelbare scholen, openbare en particuliere scholen, een regionaal ziekenhuis, verschillende openbare en particuliere gezondheidscentra, verpleeghuizen, brandweerlieden, politie, bibliotheken, stadscentra, sportcentra, auditoria, theaters en nog veel meer.

Het beschikt over meer dan 7 kilometer kustlijn, evenals fijne zandstranden die zeer geschikt zijn om te zwemmen, rustig, ruim en ideaal voor het beoefenen van elk type watersport.

Afstanden
 • 2 minuten lopen van het strand en de boulevard
 • 10 minuten lopen van het Renfe-station
 • 5 minuten lopen naar Rambla de Vilanova
 • Toegang tot C-32 en AP-7
 • 30 minuten rijden van Barcelona
 • 10 minuten rijden van Sitges
VIL46352 Prijs vanaf 269.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Appartement 269.000 € Available Vloer 0 2 2 72m²
Appartement 314.000 € Available Vloer 0 2 2 82m²
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 92m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now