Uitverkocht
Vilanova-Port Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Vilanova Port Appartementen, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Lucas Fox presenteert deze uitzonderlijke nieuwbouwactie. Het Vilanova Port-gebouw biedt 26 meergezinswoningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers in een complex geïnspireerd op de Middellandse Zee, dat traditionele architectuur combineert met innovatieve en duurzame materialen. Het zijn ideale woningen als eerste of tweede woning.

Het project, gelegen in Vilanova i la Geltrú op slechts 100 meter van de zee, halverwege Tarragona en Barcelona, biedt veel privacy, rust en licht, met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Alle woningen hebben een groot balkon dat de kamers met licht overspoelt en is voorzien van basisapparatuur voor domotica en een aerothermisch airconditioningsysteem. Alle woningen zijn gemaakt met de beste materialen en kwaliteiten om maximaal comfort te garanderen.

De promotie heeft een terras dat alle eigenaren de mogelijkheid biedt om te genieten van een gemeenschappelijk zwembad, met een solarium en een prachtig uitzicht op de zee, perfect om te ontspannen na een dag werken.

Ten slotte beschikt Vilanova Port ook over opslagruimtes en parkeerplaatsen voor voertuigen in de ondergrondse verdieping, die optioneel zijn.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
  • Appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers
  • Optionele bergingen en parkeerplaatsen
  • Gemeenschappelijk zwembad met solarium
  • uitzicht op zee
Vilanova-Port Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Vilanova Puerto heeft een bevoorrechte ligging, tegenover de haven van Vilanova en de boulevard. Hierdoor bereikt u het stadscentrum in minder dan 10 minuten. Op een paar meter afstand vindt u ook het strand van San Cristóbal en het strand van Ribes Rojas, evenals alle voorzieningen.

Vilanova i la Geltrú is de hoofdstad van de regio El Garraf, met een uitstekend historisch centrum, groene ruimtes, boulevard en boulevard. Daarin vinden we de belangrijkste commerciële en dienstverlenende activiteiten van de regio, met de Hogere Polytechnische School van Vilanova, verschillende middelbare scholen, openbare en particuliere scholen, een regionaal ziekenhuis, verschillende openbare en particuliere gezondheidscentra, verpleeghuizen, brandweerlieden, politie, bibliotheken, stadscentra, sportcentra, auditoria, theaters en nog veel meer.

Het beschikt over meer dan 7 kilometer kustlijn, evenals fijne zandstranden die zeer geschikt zijn om te zwemmen, rustig, ruim en ideaal voor het beoefenen van elk type watersport.

Afstanden
  • 3 minuten lopen van het strand en de boulevard
  • 15 minuten lopen van het Renfe-station
  • 10 minuten lopen van de Rambla de Vilanova
  • Toegang tot C-31, C-32 en AP-7
  • 30 minuten rijden van Barcelona
  • 10 minuten rijden van Sitges

Bekijk op kaart

Vilanova-Port Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 2 104m² 13m²
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 2 72m² 7m²
Appartement - Verkocht Vloer 1 4 2 103m² 10m²
Appartement - Verkocht Vloer 2 4 2 102m² 7m²
Appartement - Verkocht Vloer 3 4 2 102m² 7m²
Appartement - Verkocht Vloer 4 4 2 102m² 7m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now