Uitverkocht
Villa-Galvany Nieuwe ontwikkeling
22 afbeeldingen beschikbaar
Villa-Galvany Nieuwe ontwikkeling

Villa Galvany Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

  • Completion Q3 2017

Villa Galvany Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Op Carrer Muntaner, in de exclusieve wijk Sant Gervasi-Galvany, vinden we deze gloednieuwe ontwikkeling met slechts één eenheid over. Het 7 verdiepingen tellende gebouw is volledig gerenoveerd met behoud van de originele gevel en een aantal historische kenmerken en beschikt over een lift, een conciërgedienst, een video-toegangssysteem en rolstoeltoegankelijkheid. Het heeft een goede locatie dicht bij Turo Park, Avinguda Diagonal, Passeig de Gracia en ligt op slechts enkele minuten van het historische centrum van Barcelona en de zee met het openbaar vervoer.

De 29 high-end-accommodaties in dit gebouw zijn appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. De resterende accommodatie is een accommodatie met 4 slaapkamers op de begane grond met een eigen tuin. De appartementen zijn voorzien van hoogwaardige afwerking, zoals houten vloeren, verwarming op gas, airconditioning, dubbele beglazing en gemotoriseerde rolluiken en hebben elk een aparte opslagruimte.

Laatste kans om een ​​appartement te verwerven in deze gloednieuwe ontwikkeling in een zeer gewilde buurt.

highlights

  • Exclusieve locatie in Sant Gervasi-Galvany
  • Eigendom met 4 slaapkamers
  • Hoogwaardige afwerkingen
  • 2 opslageenheden inbegrepen in de prijs

Ligging

Op Carrer Muntaner, in de exclusieve wijk Sant Gervasi-Galvany, dicht bij Turo Park, Avinguda Diagonal, Passeig de Gracia en op slechts enkele minuten van het historische centrum van Barcelona en de zee met het openbaar vervoer.

Bekijk op kaart

Villa-Galvany Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst