Nieuw
VillaMatera Prijs vanaf 1.110.000 € Nieuwe ontwikkeling

VillaMatera Huizen / Villa's, Higuerón, Malaga

  • Completion Q1 2025

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Higuerón, Malaga beschikt over prijzen vanaf 1,110,000 €

Villa Matera is een nieuwbouwproject gelegen aan de Costa del Sol, in een van de meest exclusieve en prestigieuze gebieden van de regio, in Retamar-Higuerón.

Deze villa kan op plan worden gekocht en de bouwwerkzaamheden zullen ongeveer 6 maanden in beslag nemen zodra het pand is gekocht. Een van de redenen waarom het in zo’n korte tijd is gebouwd in vergelijking met andere nieuwe villa’s is dat het een pre-geïndustrialiseerd huis is, wat niet hetzelfde is als een geprefabriceerd huis. Het huis wordt ter plaatse samengesteld uit gestandaardiseerde en geprefabriceerde onderdelen.

De enige beschikbare villa heeft een ideaal zuidelijk aspect dat een onovertroffen uitzicht garandeert. Deze villa heeft een oppervlakte van 315 m² en staat trots op een royaal perceel van 603 m².

Verdeeld over twee verdiepingen, opent het pand op de begane grond via een hal, die leidt naar de prachtige woonkamer, eetkamer en keuken, compleet met apparatuur. Op deze verdieping bevinden zich een slaapkamer en een badkamer, evenals een handig gastentoilet. Als we naar buiten stappen, vinden we een prachtig overloopzwembad. Omgeven door weelderige groene gebieden, biedt deze woning privacy en rust in een onvergelijkbare omgeving.

Boven biedt het huis nog een slaapkamer en badkamer, de hoofdslaapkamersuite met eigen badkamer en kleedkamer en dubbele terrassen op het noorden en het zuiden. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en optionele extra's zijn vloerverwarming, een domoticasysteem, een warmteterugwinningssysteem en studie en uitvoering van een groen- en/of interieurproject.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

VillaMatera Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De locatie biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen, waardoor het zeer wenselijk is voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheid. Gelegen nabij de snelweg A-7, biedt het gemakkelijke toegang tot andere gebieden langs de Costa del Sol, waaronder Marbella, Málaga en Fuengirola. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Málaga op slechts een klein eindje rijden.

Bekijk op kaart

VillaMatera Prijs vanaf 1.110.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa 1.110.000 € Available 3 3 315m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now