Uitverkocht
Villas-Bonanova Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
Villas-Bonanova Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Villa Bonanova

Villa Bonanova

Gelegen op een unieke locatie in Barcelona, Villa Bonanova bevat 3 luxueuze residenties.

Villa Bonanova is ontworpen door de bekende Spaanse architect Carlos Ferrater (Carlos Ferrater & Partners – OAB), bezitter van de laureaat van de Spaanse Nationale Prijs voor architectuur en ontwerper van opmerkelijke particuliere woningen en high-end hotels zoals de Mandarin Oriental en de Fairmont Rey Juan Carlos I, beiden gelegen in Barcelona.

Ligging

De woningen zijn gelegen in Bonanova, Barcelona's meest exclusieve wijk en een buurt waar veel in gezocht wordt door vastgoedinvesteerders. Het gebied start aan Plaza Bonanova, aan de top van de Calle Muntaner gaande naar de laan van Passeig de Bonanova tot Sarrià. Bonanova is een rustige familiale buurt dat gekend is als het centrum van het prestigieuze Zona Alta.

Een typische high-end gebied van Barcelona, Bonanova is vooral een woonwijk en is bovendien de thuisbasis van vele uitstekende restaurants, bars en boetieks, met een aantal op en rond de populaire Calle Mandri, evenals prestigieuze scholen en zorginstellingen.

Het gebied heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad, met een groot aantal buslijnen in werking en diverse metrostations. Met de auto zijn er goede verbindingen naar de stad via de ringwegen, en de internationale luchthaven ligt op slechts 25 minuten rijden.

Bekijk op kaart

Villas-Bonanova Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Huis / Villa - Gereserveerd 5 7 930m²

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst